Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Nistor a vorbit pentru prima dată despre plecarea de la Dinamo: "Mi-au zis că sunt buba neagră"

Dan Nistor a vorbit pentru prima dată despre plecarea de la Dinamo: "Mi-au zis că sunt buba neagră"

Fotbal

Comentarii

Înainte de startul actualului sezon, Dan Nistor a fost "moneda de schimb" a înţelegerii dintre CFR Cluj şi Dinamo. "Câinii" l-au cedat pe mijlocaşul venit de la Pandurii şi l-au luat pe Nascimento.

"Nu am fost îndepărtat de Contra. Ştiu exact cine sunt cei care au făcut asta, dar am să ţin pentru mine. Alţi oameni din club au vrut să fie aşa. Cu Cosmin Contra am o relaţie foarte bună, am mai vorbit cu dânsul şi după ce am plecat de la Dinamo. Dar ştiu sigur cine m-a făcut să plec! Au spus că eu am fost <<buba neagră>> a vestiarului, că stricam atmosfera, dar nu e nimic adevărat. 

Chiar dacă n-am fost dinamovist de mic, m-a durut. Meciul cu Dinamo din noiembrie va fi unul special pentru mine. Am să dau pentru CFR tot ce am mai bun, dar dacă voi marca, nu mă voi bucura. Eu am spus din start că este un pas înainte, iar clasamentul arată clar asta" , a declarat Dan Nistor pentru gsp.ro.

În actualul sezon, mijlocaşul a jucat în 12 din cele 13 meciuri ale CFR-ului din Liga I, n-a marcat niciun gol, însă i-a ajutat pe clujeni cu trei pase decisive.

Afla mai multe despre: dan nistordinamoliga 1cfr clujcosmin contradan petrescufcsbm campionat 

viewscnt
Articole similare