Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Nistor, faţă în faţă cu Dan Petrescu după ce mijlocaşul a declarat că ”n-am 20 de ani, vreau să joc!” Ce reacţie a avut ”Bursucul”

Dan Nistor, faţă în faţă cu Dan Petrescu după ce mijlocaşul a declarat că ”n-am 20 de ani, vreau să joc!” Ce reacţie a avut ”Bursucul”

Superliga

Comentarii

Dan Petrescu şi Dan Nistor au venit împreună la conferinţa de presă, după ce mijlocaşul de 29 de ani s-a plâns într-un interviu că nu joacă şi i-a cerut explicaţii antrenorului. Cei doi spun că nu există niciun conflict, iar Nistor dă acum vina pe jurnalişti.

Dan Nistor a jucat doar 971 de minute în acest sezon, distribuite în 18 partide, un lucru care-l nemulţumeşte. Luni, site-ul actualdecluj.ro a publicat un interviu în care mijlocaşul de 29 de ani a făcut câteva declaraţii dure la adresa lui Dan Petrescu: ”N-am vorbit deloc, nu mi-a explicat de ce n-am mai jucat, de ce nu prind lotul. Nimic. Voi avea o discuţie lămuritoare cu cei din conducere, să văd ce se întâmplă [...] Spune, nene, ai ceva cu mine? Spune-mi, nene, de ce nu joc? Tăcerea asta… Ce-i asta? N-am 20 de ani. Şi vreau să joc, iar dacă nu se poate aici, voi pleca undeva unde voi avea şansa să joc”, a fost declaraţia dată luni de Nistor.

Dan Petrescu a tratat însă cu multă diplomaţie cazul. Spune că Nistor are dreptate când este nemulţumit că a jucat puţin, deoarece este o caracteristică a jucătorilor valoroşi. Pe de altă parte, spune că ar fi preferat ca jucătorul să aibă o discuţie direct cu el, fără să se plângă în faţa jurnaliştilor:

”Sunt convins că orice jucător de fotbal care nu joacă, fotbalist adevărat, e supărat şi trebuie să fie supărat. Orice fotbalist adevărat trebuie să accepte rolul de rezervă, şi eu am fost rezervă şi, când va fi chemat, să dea tot ce are mai bun pentru echipa la care este. Şi, din acest punct de vederem, n-am ce să-i reproşez inclusiv lui nistor. Un jucător de fotbal profesionist, dacă are o problemă, trebuie să o rezolve în interiorul clubului, nu cu presa, nu cu prietenii. El ştie unde e vestiarul meu, unde mă dezbrac, unde stau toată ziua, era acolo şi venea, pentru că sunt deschis să vorbesc cu toţi jucătorii. Din ce am citit în ziare, el ar fi răbufnit la adresa mea, la adresa mea ca antrenor n-a răbufnit niciun jucător şi am antrenat jucători cu nume în fotbalul mondial. N-am avut jucători care au venit să răbufnească, e clar că toţi antrenorii din lume au jucători nefericiţi, pe cei care nu joacă”, a declarat Dan Petrescu.


De partea cealaltă, Dan Nistor susţine că n-a făcut acele declaraţii şi jurnaliştii i-au interpretat vorbele. Mijlocaşul venit de la Dinamo spune că este fericit la CFR Cluj şi vrea să rămână cel puţin până în vară, când îi expiră contractul:

”Mister a zis cam tot, niciodată nu am zis şi nu o să zic aşa ceva. Cei din presă scriu foarte multe lucruri neadevărate, poate şi poziţia în care suntem îi deranjează pe unii, dar să sperăm că nu ne vor dezbina şi, la sfârşitul campionatului, să fim pe primul loc. (n.r. întrebat dacă vrea să rămână la CFR) Normal, sunt jucătorul CFR-ului, îmi doresc să câştig trofee cu CFR. Sunt jucătorul CFR-ului până în vară. Dacă clubul e de acord să-mi activeze clauza pe doi ani, o să joc în continuare la CFR, să fac lucruri frumoase aici şi să ajut echipa să-şi atingă obiectivele”, a spus Nistor.

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujdan nistorliga 1 

viewscnt
Articole similare