Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu acuză arbitrajul: ”E viciere clară. Am avut două penalty-uri”. Ce spune despre demisie!

Dan Petrescu acuză arbitrajul: ”E viciere clară. Am avut două penalty-uri”. Ce spune despre demisie!

Superliga

Comentarii

Lui Dan Petrescu i s-a cerut demisia după remiza cu Gaz Metan, scor 0-0. ”Bursucul” nu are de gând să ”onoreze” cerinţa familor, precizând că şi lui Zidane i se cere să plece.

”Se strigă demisia şi lui Zidane, a pierdut azi, cu 2-1. Toţi trecem prin asta, mai ales în România. Poate că sunt plătiţi. Nu am de ce să demisionez. Nu am de ce să nu rămân la CFR..

E greu de explicat, noi jucăm, avem ocazii, adversarul a făcut antijoc, a avut o tactică total negativistă. Şi-au făcut treaba.

Dan Petrescu a continuat ”războiul” cu arbitrii, precizând că rezultatul a fost viciat.

Am avut o bară, două penalty-uri clare, unul cu eliminare. Dacă se dădeau, câştigam. E viciere clară, dar şi noi trebuia să ne concentrăm mai bine. Am băgat toţi jucătorii de atac, altii nu mai am. Acel noroc pe care îl aveam în tur a dispărut.

Dacă înţelegi fotbalul faza e simplă şi clară. Să îi dea 10 etape de suspendare că merită. Cât voi fi la CFR, nu voi mai primi penalty. Ar fi un miracol.

Noi nu ne batem la campionat. Rezultatele din tur au pus presiune. La ce loturi au, Craiova şi FCSB sunt favorite”, a mai spus Petrescu.

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujgaz metan 

viewscnt
Articole similare