Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu, aproape de demitere în Coreea de Sud! Fanii au răbufnit: ”Ne-am săturat de scuzele lui, de ce a mai fost angajat?”

Dan Petrescu, aproape de demitere în Coreea de Sud! Fanii au răbufnit: ”Ne-am săturat de scuzele lui, de ce a mai fost angajat?”
Comentarii

Jeonbuk Hyundai Motors a făcut egal, 2-2, cu Ulsan Hyundai, în campionatul intern K League 1. N-a mai câştigat de 7 meciuri.

”Ne-am săturat de scuzele lui, de ce a mai fost angajat?”

Echipa lui Dan Petrescu e în cădere liberă! Jeonbuk Hyundai Motors a ajuns la retrogradare, iar antrenorul român tremură după seria catastrofală de meciuri fără victorie.

”Ne-am săturat de scuzele lui, de ce a mai fost angajat?”, a postat ulterior contul Jeonbuk Fan, iar alţi suporteri i-au cerut direct demisia lui Dan Petrescu.

Dan Petrescu a semant cu Jeonbuk în iunie 2023, după plecarea de la CFR Cluj.

Presa sud-coreeană: „Petrescu tremură”

„Meciul poate fi o ghilotină care să decidă soarta antrenorului Petrescu. Jeonbuk, într-o criză mai rea decât un coşmar, Petrescu tremură!", scria publicaţie Oh My News.

Antrenorul a fost convins să se mute în Coreea de Sud cu un salariu imens, de 1,2 milioane de euro pe an.

Cvintuplu campion al României, Petrescu are în palmares şi o Supercupă a României câştigată cu ASA Târgu Mureş, un titlu de campion al ligii secunde din Rusia şi o Cupă a Chinei. 

 

Afla mai multe despre: dan petrescujeonbukdemisie 

viewscnt
Articole similare