Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu, după calificarea în semifinalele Cupei României: ”În următoarele meciuri vom suferi!”. Ce spune despre duelul cu Sepsi

Dan Petrescu, după calificarea în semifinalele Cupei României: ”În următoarele meciuri vom suferi!”. Ce spune despre duelul cu Sepsi

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a învins-o pe FC Argeş, scor 1-0 (0-0), joi seară, în Gruia, într-o partidă din semifinalele Cupei României, ediţia 2022/2023.

  • Unicul gol al partidei a fost marcat de Ermal Krasniqi, în minutul 89, după o pasă primită de la Daniel Birligea.

Dan Petrescu, după meciul cu FC Argeş: ”Era foarte important să nu intrăm în prelungiri”

Dan Petrescu s-a declarat mulţumit de faptul că echipa sa la nouă partide consecutive fără înfrângere în toate competiţiile. 

Cu toate acestea, ”Bursucul” consideră că nu are un lot atât de numeros şi valoros la dispoziţie precum şi-ar fi dorit, din cauza accidentărilor recente, dar şi al plecărilor neprevăzute ale lui Roger şi Malele.

Dan Petrescu este sigur că va avea mari probleme în Superligă, din cauza indisponibilităţilor, iar aceste probleme s-ar putea agrava dacă, între timp, s-ar accidenta şi alţi jucători de bază.

Dan Petrescu: ”Roger şi Malele ar fi jucat”

A fost un meci greu. În prima repriză am avut, cred, vreo patru jucători U23 în teren. O echipă tânără, cu jucători care nu prea au meciuri în picioare şi s-a văzut acest lucru. Nu prea au fost ocazii. Un meci echilibrat.

Apoi, au intrat jucătorii cu meciuri în picioare şi era foarte important să nu intrăm în prelungiri. Era foarte greu pentru că erau jucători, precum Peteleu sau Hoban, care nu au mai jucat 90 de minute de nu ştiu când. Fundaşii centrali la fel. Ar fi fost foarte greu.

Mă bucur pentru această victorie. Nu am mai câştigat de mult timp cu 1-0. Mă bucură mai multe lucruri: nu am luat gol, am câştigat, suntem în semifinale, avem moral bun şi nu s-a accidentat nimeni.

(n.r. - despre lot) Aş fi vrut să am un jucător precum Krasniqi pe teren şi apoi să intre el după pauză. Ştiţi că el a mai intrat o dată şi a dat gol. El intră foarte bine de pe bancă, dar pentru mine e titular. Au plecat cei doi jucători, Roger şi Malele. Nici nu mai am ce să comentez de lot. Ambii ar fi jucat. Aveau experienţă.

În următoarele meciuri vom suferi la schimbări. Dacă, Doamne Fereşte, se va mai întâmpla ceva, va fi greu.

(n.r. - despre semifinala cu Sepsi) Mi-ar fi plăcut să se joace pe teren neutru. Două meciuri ar fi fost prea mult. Am jucat, astăzi, al 54-lea meci, dar e un meci care pe care, în deplasare. Se bazează pe Cupă pentru că în campionat n-au nicio şansă. Mai sus de locul şase nu îi văd. Să vedem ce facem.

O să vrem să câştigăm. Trebuie să înţeleagă lumea -  am văzut că nu era prea bucuroasă - că avem meci cu FCSB, peste două zile, şi nu puteam să bag toţi jucătorii.

(n.r. - despre perioada actuală) E o perioadă bună. Nu pierdem de nouă meciuri. Când nu pierdem este foarte bine. Suntem în obiectiv şi-n campionat, şi-n Cupă. În cupele europene ne-am făcut datoria. Până acum e un an bun, dar nu o să ne ierte nimeni. Mai sunt opt meciuri în campionat şi două în Cupă”, a declarat Dan Petrescu, la finalul partidei cu FC Argeş.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare