Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu, lovit de ghinion: "Am vrut să-l antrenez şi s-a accidentat". Ce le-a cerut şefilor de la Kayserispor

Dan Petrescu, lovit de ghinion: "Am vrut să-l antrenez şi s-a accidentat". Ce le-a cerut şefilor de la Kayserispor

Stranieri

Comentarii

Dan Petrescu se pregăteşte pentru primul meci tare de când a preluat-o pe Kayserispor, împotriva lui Fenerbahce. Înaintea partidei, "Bursucul" a vorbit despre accidentarea lui Denis Alibec.

Luni, Kayserispor se va deplasa pe terenul lui Fenerbahce, iar echipa lui Dan Petrescu are nevoie de un rezultat pozitiv pentru a fugi de zona retrogradării. Din păcate pentru Dan Petrescu, nu se va putea baza pe Denis Alibec, cel care s-a accidentat: 

"Din păcate, acea victorie (n.r. - cu Istanbul Basaksehir) ne-a costat, pentru că l-am pierdut pe Alibec pentru patru săptămâni de acum încolo. 

Am vrut să îl antrenez în România şi nu am avut ocazia, iar la primul joc în care l-am antrenat a marcat şi s-a accidentat. Trebuie să aducem câţiva jucători noi, sper până se termină perioada de transferuri, pe 31 ianuarie. Sunt sigur că vor veni jucători noi aici", a declarat Dan Petrescu.  

Alibec s-a accidentat în partea dreaptă a zonei inghinale la meciul de marţi cu Istanbul Başakşehir, scor 2-0, din campionatul Turciei. El a înscris ambele goluri, în minutele 42 şi 77, şi a părăsit terenul în minutul 79.

Afla mai multe despre: dan petrescudenis alibeckayserispor 

viewscnt
Articole similare