Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu, OUT de la CFR Cluj. Surpriză totală în vestiarul campioanei României. Becali a făcut anunţul despre despărţire

Dan Petrescu, OUT de la CFR Cluj. Surpriză totală în vestiarul campioanei României. Becali a făcut anunţul despre despărţire

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a remizat, la finalul săptămânii trecute, scor 1-1, cu Universitatea Craiova şi a rămas la şapte puncte în spatele liderului Farul Constanţa.

Astfel, CFR Cluj este foarte aproape de a rata cel de-al şaselea titlu consecutiv în Superligă. Cu doar trei etape rămase de disputat până la finalul sezonului, FCSB şi Farul Constanţa sunt echipele care luptă cu şanse reale la câştigarea campionatului.

La doar o zi de la câştigarea meciului cu Sepsi, Gigi Becali a vorbit despre lupta la titlu şi a dezvăluit că Dan Petrescu o va părăsi pe CFR Cluj la finalul actualului sezon, în urma ratării obiectivelor.

"Dan Petrescu va pleca de la CFR Cluj, însă Neluţu (n.r. Nelu Varga), săracul, ce să facă? Unde să meargă? Cum să renunţe? El ar renunţa dacă i-ar da cineva banii, dar el trebuie să ia banii. E obligat să rămână, pentru că a băgat prea mulţi bani" , a declarat Gigi Becali.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare