Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu, rănit de decizia luată de unul dintre ”preferaţii” săi: ”Nu mă aşteptam. El asta mi-a zis” | VIDEO EXCLUSIV

Dan Petrescu, rănit de decizia luată de unul dintre ”preferaţii” săi: ”Nu mă aşteptam. El asta mi-a zis” | VIDEO EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Într-o ediţie eveniment a emisiunii Sport Report, de pe Orange Sport, Dan Petrescu (54 de ani) a oferit o rară intervenţie telefonică, pentru a discuta despre subiectele momentului de la CFR Cluj şi din fotbalul românesc, printre care şi transferul lui Billel Omrani (29 de ani) la FCSB.

În urma finalului perioadei de mercato, după ce a eşuat să îşi găsească o echipă pe parcursul verii, Billel Omrani a renunţat la pretenţiile financiare şi a semnat cu FCSB.

La finalul ultimului sezon, internaţionalul algerian cerea undeva la 40.000 - 45.000 de euro pentru a continua în Liga 1, fie în Gruia, fie la Bucureşti.

Desigur că nici CFR, nici FCSB nu au fost dornice să plătească suma dorită de jucătorul de 29 de ani, astfel că acesta a rămas liber de contract şi şi-a căutat angajamente prin afară.

Însă, după ce nu a reuşit să îşi găsească o formaţie care să îi ofere salariul dorit, Omrani a realizat că rămâne fără timp şi a acceptat o ofertă de ”doar” 20.000 de euro din partea vicecampioanei.

Unul dintre ”preferaţii” lui Dan Petrescu în perioada petrecută la Cluj, jucătorul legase o relaţie foarte bună cu antrenorul său, aceştia petrecând timp împreună şi în afara angajamentelor de la club.

Printr-o intervenţie telefonică în cadrul emisiunii Sport Report, Dan Petrescu a dezvăluit că a fost rănit de decizia lui Omrani.

Dan Petrescu, rănit de decizia luată de unul dintre ”preferaţii” săi

”Bursucul” credea că fostul său jucător nu va îmbrăca tricoul altei echipe din Liga 1, întrucât asta îi spusese acesta.

Nu mă aşteptam, sincer, nu mă aşteptam, pentru că el mi-a zis că în România va juca numai la CFR Cluj. Dacă e jucător liber, poate să facă orice. Mie mi-a zis, dar nu mi-a promis”, a declarat Dan Petrescu, la Orange Sport.

Billel Omrani nu a apucat să debuteze la Bucureşti înaintea pauzei pentru meciurile echipei naţionale, dar o va face cu siguranţă în urma acesteia.

Gigi Becali deja îl impune ca titular pe acesta, indiferent dacă Nicolae Dică trebuie să schimbe drastic sistemul pentru a îi face loc.

În următoarea rundă din Liga 1, FCSB va da peste FC Argeş. Partida va fi transmisă în direct de Orange Sport 1.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare