Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu, scandal monstru după eliminarea din Cupă: "Cea mai dezavantajată echipă e CFR. Nu se mai poate continua aşa!"

Dan Petrescu, scandal monstru după eliminarea din Cupă: "Cea mai dezavantajată echipă e CFR. Nu se mai poate continua aşa!"

Cupa României

Comentarii

Dan Petrescu a făcut scandal după eliminarea din Cupa României. Antrenorul celor de la CFR Cluj consideră că echipa sa e dezavantajată de arbitri etapă de etapă.

"Gol valabil, penalty clar, Omrani singur cu portarul, n-a fost ofsaid, Culio singur cu portarul, roşu...Cea mai dezavantajată echipă din România e CFR Cluj! Noi suntem hoţi... Şi Botoşani ce e dacă noi suntem hoţi? Clubul nostru trebuie să nu doarmă, pentru că toată lumea e împotriva noastră. Cu Viitorul am tăcut, că am zis: 'hai, am jucat cu Hagi'. Penalty clar la 0-0. Nu se mai poate continua aşa! Dacă continuăm aşa n-avem nicio şansă să câştigăm niciun meci.

Trebuie să ni se dea ce a fost clar. Patru faze clare. Dacă era tehnologia video azi băteam 3-0. Exact ce am cerut.

La băieţi n-am ce să reproşez. Teren greu, se câştigă greu , jucători noi. N-am ce să zic. Mergem înainte. Sunt foarte supărat că am pierdut acest meci, pentru că ţineam foarte mult să mergem mai departe. La penalty, de când sunt antrenor, n-am câstigat niciun meci. N-am ce să fac, nu bat eu penalty. Am ratat penalty când am bătut la Mondial. N-am ce să le reproşez celor care au bătut penalty.

Dar cu asemenea arbitraj e imposibil să câştigi", a declarat Petrescu la Telekom Sport. 

VIDEO | CFR Cluj, OUT din Cupa României! Botoşani s-a calificat în optimi la loviturile de departajare

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujbotosaniarbitrajscandal 

viewscnt
Articole similare