Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu ştie deja cine va câştiga meciul dintre Botoşani şi FCSB: "Sunt sigur. La aşa ceva mă aştept"

Dan Petrescu ştie deja cine va câştiga meciul dintre Botoşani şi FCSB: "Sunt sigur. La aşa ceva mă aştept"

Fotbal intern

Comentarii

CFR Cluj s-a impus la limită în meciul cu ACS Poli Timişoara, scor 1-0, şi s-a distanţat la opt puncte de echipa de pe locul al doilea, FCSB. Roş-albaştrii joacă la Botoşani, duminică, în direct la Telekom Sport 1.

"Dacă se va introduce arbitrajul video, sper din tot sufletul să se ia decizii bune şi să ne ajute pe noi, pentru că în acest an au fost mai faze pe care aş fi vrut să le am în favoarea mea. Sper ca arbitrii să nu mai greşească de acum încolo, după ce văd probele video.
 
Acum, să vedem, Botoşani a făcut două egaluri cu noi, ne-a eliminat din Cupa României, dar eu simt că nu va face nimic în meciul cu FCSB. Aşa simt eu.  Cei de la Botoşani nu vor face nimic. Oricum, dacă vor face ceva, fac pentru ei, nu pentru mine, pentru că, dacă pierd acest meci, nu îi văd prea bine în lupta pentru play-off" , a declarat Dan Petrescu pentru Telekom Sport.
 
"A fost o victorie muncită, o victorie foarte importantă pentru noi. Poate că am avut puţin ghinion, am ratat mult, dar cel mai important este că nu am primit gol şi că am luat cele trei puncte. Cred că domnul Petrescu este cel mai fericit în acest moment" , a spus Ovidiu Hoban.

Afla mai multe despre: botosanifcsbcupa romanieiovidiu hobansteaua 

viewscnt
Articole similare