Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu, tot mai aproape de jackpot! Bani sau depunctare. Ce datorie are Kuban

Dan Petrescu, tot mai aproape de jackpot! Bani sau depunctare. Ce datorie are Kuban
Comentarii

Gruparea Kuban Krasnodar nu a respectat termenele la care trebuia să achite datoria faţă de fostul antrenor al formaţiei ruse Dan Petrescu, astfel că riscă să fie depunctată, informează sport-express.ru.

Directorul general al clubului, Ghennadi Krapivka, a refuzat să comenteze situaţia: "Nu voi spune nimic de Petrescu, nu este antrenorul nostru."

Întrebat despre datorie, oficialul a precizat: "Lucrăm în acest sens."

Tehnicianul Dan Petrescu a acceptat ca gruparea Kuban Krasnodar să îi achite în trei rate, în decembrie, ianuarie şi februarie, suma pe care i-o datorează, a declarat impresarul Nicolae Pârnău pentru publicaţia sport-express.ru, la finalul lunii noiembrie.

Impresarul a precizat atunci că prima rată trebuie plătită până la 25 decembrie 2017. Actualul antrenor al CFR Cluj a aceptat eşalonarea datoriei pentru ca fosta lui echipă să nu fie depunctată de Federaţia Rusă de Fotbal.

Dan Petrescu a antrenat pe Kuban în al doilea său mandat, între 14 iunie şi 4 octombrie 2016, când a fost demis. El nu a fost plătit pentru perioada în care a pregătit echipa. Potrivit presei ruse, suma pe care trebuie să o primească Dan Petrescu este cuprinsă între 700.000 de euro, reprezentând banii pentru perioada în care a activat la Krasnodar, şi 1,5 milioane de euro, cât a solicitat tehncianul român pentru rezilierea contractului. În primăvara trecută, Petrescu a primit câştig de cauză la Camera de soluţionare a litigiilor din cadrul FIFA, însă nu este cunoscută suma stabilită de forul mondial.

Afla mai multe despre: kubandan petrescu,  

viewscnt
Articole similare