Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Şucu rupe răcerea după plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid: ”Există lucruri la club care nu îmi plac”

Dan Şucu rupe răcerea după plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid: ”Există lucruri la club care nu îmi plac”

Superliga

Comentarii

Rapid a anunţat în mod oficial despărţirea de Cristiano Bergodi, la o zi după meciul cu Sepsi, pierdut de giuleşteni cu 0-1.

Dan Şucu, patronul Rapidului, a vorbit cu părere de rău despre plecarea antrenorul italian, pe care a pus-o pe seama rezultatelor dezastruoase din ultima perioadă. În primele patru meciuri din play-off, giuleştenii au bifat patru înfrângeri şi au ajuns pe locul cinci.

Şucu a declarat că plecarea lui Bergodi nu va rezolva de la sine problemele cu care se confruntă Rapid în momentul de faţă şi a declarat că, în continuare, se caută soluţii pentru a scoate echipa din acest impas.

Prima reacţie a lui Dan Şucu după plecarea lui Cristiano Bergodi: ”Trebuie să avem ceva concret, pentru că de aceea investim”

”Am un sentiment de părere de rău că m-am despărţit de domnul Bergodi. Mi-ar fi plăcut să sărbătorim împreună o performanţă la finalul campionatului. Chiar eram convins că aşa va fi şi în niciun caz nu mă aşteptam să ne despărţim după doar câteva etape din play-off.

Din păcate, rezultatele au fost foarte proaste. Şi ştiţi cum e, pe noi toţi ne ţin în funcţii rezultatele. Până la urmă, trebuie să avem ceva concret, pentru că de aceea investim.

Probabil că şi domnul Bergodi a fost mai puţin inspirat la ultimele meciuri, mai ales în această perioadă a play-off-ului. Iar până la urmă, pe un tehnician îl ţin la echipă, după cum spuneam, rezultatele.

Am analizat, am răsanalizat şi am ajuns la concluzia că trebuie să facem o schimbare la echipă, pentru că nu mai puteam continua aşa. Îi urez mult succes domnului Bergodi, îi mulţumesc pentru toată munca pe care a depus-o, foarte bună în multe momente aici, la Rapid, dar atunci când lucrurile nu mai merg, ştiţi cum e, vine şi capătul de drum.

În niciun caz prin despărţirea de domnul Bergodi nu am rezolvat problemele de la Rapid. Dacă vreţi, este doar vârful aisbergului. Există lucruri importante la club care nu îmi plac, care nu funcţionează cum trebuie şi care nu merg la parametrii pe care îi dorim ca să facem cu adevărat performanţă”, a spus Dan Şucu, la Fanatik.

Afla mai multe despre: superligarapidcristiano bergodi 

viewscnt
Articole similare