Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dănciulescu, noi dezvăluiri: "Momente penibile! Numai şi numai la Craiova se întâmplă"

Dănciulescu, noi dezvăluiri: "Momente penibile! Numai şi numai la Craiova se întâmplă"

Fotbal intern

Comentarii

Finalul partidei dintre Dinamo şi Craiova a fost unul tensionat. Jucătorii lui Mangia s-au aflat la un pas de bătaie cu cei din tabăra dinamovistă. Ionel Dănciulescu a avut ceva de împărţit cu oltenii, dar a picat Bokila, care putea fi linşat de către adversari. Ce s-a întâmplat, de fapt, în tunelul care duce la vestiarele stadionului de la Severin.

"A fost o mare neînţelegere. Pur şi simplu voiam să îi bag pe Bokila şi pe Maxi, care erau ultimii acolo, aşa fac eu de obicei. Şi un jucator de la Craiova cel care s-a accidentat, a venit să vorbească cu Bokila şi m-a atins pe mine. Eu n-am vrut decât să îi cer explicaţii,  de ce m-a atins, şi s-au imflamat lucrurile aşa cum se întamplă mereu la Severin. Aţi vazut că de fiecare dată când Craiova joacă la Bucureşti nu se întâmplă lucruri de geunul acesta. Ca să nu mai povestesc de momentele penibile, jenante când cei de la Craiova au venit să ceară socoteala arbitrilor, să ne ceară socoteală nouă.

Nu e posibil să fie acolo 50-60 de persoane care nu aveau dreptul sa fie pe culoarul dintre cele două vestiare. Numai şi numai la Craiova se întamplă lucrul ăsta. E o echipa frumoasă, dar această rivalitate sportivă trece într-o latură neplacută, de fiecare dată când au venit la Bucureşti şi au jucat, nu s-a întamplat absolut nimic, au fost trataţi civilizat", a declarat Ionel Dănciulescu la Telekom Sport.

 
Bokila, aproape să fie linşat la finalul partidei! Dănciulescu l-a salvat| VIDEO

Afla mai multe despre: dinamocraiovascandaldanciulescubokilaarbitri 

viewscnt
Articole similare