Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dănciulescu şi-a anunţat plecarea de la Dinamo: "Vreau să fie doar un «la revedere», nu un «adio»". Motivul deciziei şi ce urmează pentru el

Dănciulescu şi-a anunţat plecarea de la Dinamo: "Vreau să fie doar un «la revedere», nu un «adio»". Motivul deciziei şi ce urmează pentru el

Dinamo București

Comentarii

Directorul general al clubului Dinamo, Ionel Dănciulescu, şi-a anunţat, vineri seară, plecarea de la gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare, precizând că nu se mai regăseşte în actualul proiect.

"E ultimul interviu în calitate de oficial. Vreau să fie doar un la revedere, nu aş vrea să fie un adio. Mă gândesc la faptul că probabil într-un interval de timp voi fi din nou alături de echipa mea de suflet, echipa care mi-a dat multe satisfacţii profesionale şi umane. Dar am ajuns într-un moment în care trebuie să iau această decizie, sunt multe lucruri care s-au acumulat în timp, de-a lungul ultimilor cinci ani, nu din cauza a tot ce se întâmplă în acest moment la Dinamo. E o decizie pe care trebuia s-o iau în trecut, dar am crezut că situaţia se va remedia într-un fel sau altul. Din păcate, nu s-a întâmplat lucrul acesta, şi e mult mai bine aşa să fac un pas în spate, pentru că nu mă regăsesc pur şi simplu în acest proiect al lui Dinamo, în acest moment", a declarat Ionel Dănciulescu la Telekom Sport.

Fostul internaţional, ajuns la 41 de ani, şi-a motivat apoi decizia: "Am fost mereu alături de Dinamo. Vreau ca lumea să înţeleagă, pentru că se vorbesc multe prostii, că e o chestie legată de bani, nu este niciodată. Niciodată nu a fost la Dănciulescu o chestie de bani. Lumea care mă cunoaşte poate să vă confirme. Eu, în viaţă, mă ghidez şi după alte principii. Pentru mine sunt mult mai importante respectul şi recunoştinţa".

Dănciulescu nu ştie deocamdată încotro o va apuca, dar spune că va lua în calcul orice posibilitate: "Nu am niciun fel de ofertă. Pur şi simplu vreau să mă liniştesc. De mâine voi încerca să mă reiventez. Sunt dispus şi deschis la orice posibilitate din partea oricăruia care îşi doreşte ca opinia mea, în multe momente, să conteze".

Afla mai multe despre: danciulescudinamodemisie 

viewscnt
Articole similare