Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Danemarca - Mexic. Cota de 1.95 pe goluri care merită încercată

Danemarca - Mexic. Cota de 1.95 pe goluri care merită încercată

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri Danemarca - Mexic Amical 09.06.2018. Cele două reprezentative dispută ultimul lor joc de pregătire înainte de startul Cupei Mondiale.

Ponturi pariuri Danemarca - Mexic Amical 09.06.2018

Danemarca a ajuns la Cupa Mondială după un baraj cu naţionala Irlandei. Dar până la baraj a avut parte de o grupă destul de grea, în care a terminat pe locul doi cu 20 de puncte şi un golaveraj total de 20-8. Din acea grupă au mai făcut parte Polonia, Muntenegru, România, Armenia şi Kazakhstan. După preliminarii au urmat partidele cu Irlanda, de la baraj. În primul joc din Danemarca scorul a fost 0-0, după un joc în care nordicii au dominat copios acea partidă, având o posesie de 68% şi un număr de 13 ocazii cu cinci şuturi pe poartă.La retur, danezii i-au spulberat pe irlandezi cu 5-1. 

Betano îţi oferă peste 200.000 de tipuri de pariuri pentru Cupa Mondială! Deschide aici un cont!

Ponturi pariuri Danemarca - Mexic Amical 09.06.2018

Singura victorie din amicalele disputate ulterior acelui meci a venit în faţa statului Panama, dar a fost o victorie extrem de muncită cu scorul de 1-0. Mexicul şi-a câştigat destul de detaşat grupa de calificare la Cupa Mondială, au terminat cu 21 de puncte şi au avut un golaveraj total de 16-7. După preliminarii au avut parte şi de şapte partide amicale, în care au obţinut rezultate foarte bune. Victorii cu Polonia, Bosnia, Islanda şi Scoţia, au terminat la egalitate cu Belgia şi Ţara Galilor şi au pierdut cu Croaţia. Cele două echipe s-au mai întâlnit de două ori şi au terminat de fiecare dată 1-1.

Danemarca - Mexic GG @ 1.95

Afla mai multe despre: danemarcamexicponturi pariuricupa mondialaamical 

viewscnt
Articole similare