Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Kolar: "Avem respect faţă de adversar, dar noi am venit să câştigăm mâine"

Daniel Kolar: "Avem respect faţă de adversar, dar noi am venit să câştigăm mâine"

UEFA Europa League

Comentarii

Mijlocaşul Daniel Kolar a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că el şi colegii săi de la Viktoria Plzen o respectă pe FCSB, dar au venit la Bucureşti pentru a se impune în meciul din prima etapă a grupei G a Ligii Europa.

"Mă bucur că sunt aici. E un stadion frumos şi vremea e bună, dar nu mă simt chiar ca acasă. Nu neapărat avem de luat o revanşă, va fi altceva faţă de Liga Campionilor. Avem respect faţă de adversar, dar noi am venit să câştigăm mâine. Nu ar fi trebuit în cele două meciuri să primim atâtea goluri, ci ar fi trebuit să marcăm mai multe. Acum este mai simplu, se joacă mai multe meciuri decât în preliminariile LC  şi din acest punct de vedere presiunea este mai mică. Nu pot spune cum va fi meciul de mâine, dar ştiu că una e să jucăm acasă în campionat şi alta în cupele europene. Ne este indiferent ce adversar avem, mai puţin contează cu cine suntem în grupă, noi vrem să mergem mai departe în primăvara europeană. Sper ca de data asta să reuşim să câştigăm, pentru că până acum nu am reuşit să facem asta cu echipele româneşti", a spus Kolar.
 
Meciul FCSB - Viktoria Plzen, din prima etapă a grupei G a Ligii Europa, va avea loc joi, de la ora 22.05, pe Arena Naţională.
 
FCSB se reîntâlneşte cu Viktoria Plzen, după ce a eliminat-o în turul al treilea al preliminariilor Ligii Campionilor, după 2-2 la Bucureşti şi 4-1, în deplasare.

Afla mai multe despre: viktoria plzendaniel kolarconferinta viktoria plzenfcsb,  

viewscnt
Articole similare