Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Pancu, propunere pentru Adrian Mutu: "Cred că ar trebui să se uite foarte atent la el!"

Daniel Pancu, propunere pentru Adrian Mutu: "Cred că ar trebui să se uite foarte atent la el!"

CSM Poli Iași

Comentarii

Poli Iaşi a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 3-2, echipa UTA Arad, într-un meci din etapa a patra a Ligii I.

Au marcat Rus ’28 şi Ursu ’61 pentru gazde, respectiv A. Cristea ’35, Platini ’76 şi Onea ’84 pentru oaspeţi.

Dupa meci, antrenorul moldovenilor, Daniel Pancu a vorbit la superlativ despre echipa sa şi i l-a recomandat selecţionerului de la U21 pe Răzvan Onea, autor al unui gol senzaţional, care a adus şi victoria echipei sale:

"Am început foarte slab jocul, în minutul 1 putea să fie 1-0 pentru gazde, vorbesc în continuare de mentalitatea clubului, o echipă care se luptă de foarte mulţi ani să evite retrogradarea, nu poate să fie altfel. O echipă antrenată de mine trebuie să fie caracterizată prin curaj, atitudine, forţă ofensivă. Lucrurile astea am încercat să le schimb într-o lună.

Să nu uite nimeni că am preluat o echipă căzută din toate punctele de vedere, dacă vreţi un exemplu, marţi avem antrenamentul de forţă, cel mai intens, normal ar fi câte 4 reprize de dueluri de două minute.  Jucătorii mei care în urmă cu o lună rezistau maxim 30 secunde, am lucrat foarte mult pe recuperare sus, pressing, atitudine, curaj, agresivitate. Azi am câştigat şi tactic acest joc pentru că ne-am creat superioritate în spatele liniei de mijlocaşi.

Ursu e un jucător care şutează foarte bine de la distanţă, şi-a încercat şansa, a înscris un gol fantastic. Cred că Adi Mutu ar trebui să se uite foarte atent începând din această seară la Onea" a spus Pancu, după victoria cu UTA.

Afla mai multe despre: daniel pancu 

viewscnt
Articole similare