Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dănuţ Coman, atac fără precedent la adresa arbitrilor: ”Să meargă să conducă arbitrajul în ţara lor”

Dănuţ Coman, atac fără precedent la adresa arbitrilor: ”Să meargă să conducă arbitrajul în ţara lor”

Superliga

Comentarii

Preşedintele Astrei Giurgiu, Dani Coman, a avut o reacţie dură la adresa arbitrilor, la finalul partidei dintre Astra şi CSU Craiova, încheiat la egalitate, scor 2-2. Echipa giurgiuveană a reuşit egalarea în inferioritate numerică.

”Am înţeles că a fost penalty pentru ei, dar a fost şi pentru noi. Iar dacă a fost şi pentru noi, trebuia să dea şi acum şi altădată. Suntem o echipă în reconstruvţie dar încă n-am murit. Să se înţeleagă că Astra n-a murit. 

De ce greşesc? Nu greşesc cu tentă. Greşesc pentru că sunt slabi pregătiţi pentru că nimeni nu-i trage la răspundere, pentru că indiferent de modul cum arătăm după alte două saptămâni sunt iar pe teren şi arbitrează jocurile. Ar trebui suspendaţi un an să vedem dacă-şi mai permit să nu se pregătească şi să arate în halul în care arată. La momentul ăsta în România arbitrii să iasă public şi să spună. Greşelile pe care le fac la fiecare meci şi nu vorbesc numai de Astra. Vorbesc  de modul cum se arbitrează în România.

Să vină un conducator român care să ştie ce înseamna arbitrajul românesc, care să meargă să vadă jocurile şi modul cum arbitrează băieţii ăştia.

Păi dar dumneavoastră aţi văzut vreo explicaţie a vreunuia la TV? Nu ne-au spus şi nu vor să iasă. Dar să facă bine să se ducă în ţara lor şi să conducă acolo arbitrajul”, a tunat şi a fulgerat preşedintele Astrei, Dănuţ Coman.

Afla mai multe despre: astradani comancsu craiovaliga 1,  

viewscnt
Articole similare