Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dănuţ Lupu, eliberat condiţionat! Iese din închsioare şi are o ofertă din fotbal. Judecătorii i-au acceptat cererea

Dănuţ Lupu, eliberat condiţionat! Iese din închsioare şi are o ofertă din fotbal. Judecătorii i-au acceptat cererea

Diverse

Comentarii

Fostul fotbalist al lui Dinamo şi al naţionalei României de fotbal, Dănuţ Lupu (57 de ani), a primit eliberarea condiţionată, după lunile petrecute în pentitenciar.

Dănuţ Lupu, eliberat condiţionat

În octombrie, fostul internaţional Dănuţ Lupu a fost condamnat, în apel, la închisoare pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, decizia fiind anunţată de Curtea de Apel Bucureşti. La acel moment, el a fost dat în urmărire, figurând pe lista persoanelor urmărite, pe site-ul Poliţiei Române, dar a revenit în ţară şi s-a predat la câteva zile distanţă. 

Condamnat la o pedeapsă de 7 luni şi 10 zile închisoare, Dănuţ Lupu a primit vestea eliberării condiţionate din partea Judecătoriei Sectorului 5, însă în termen de 72 de ore decizia poate fi contestată de procurori. 

Dănuţ Lupu ar fi aşteptat înapoi în fotbal, conform avocatei sale. 

"Clientul meu se va reintegra în societate şi nu va mai greşi. În acest moment are o propunere de la Dinamo, să fie angajat ca director sportiv. În plus, trebuie să facă o operaţie pentru afecţiunea de care suferă", a declarat Ingrid Miclăuş, conform ProSport

„Tip solutie: Soluţionare

Solutia pe scurt: În baza art. 587 Cod procedură penală şi art. 95 din Legea nr. 254/2013, admite propunerea de liberare condiţionată formulată cu privire la persoana condamnată LUPU DĂNUŢ. În baza art. 100 Cod penal, dispune liberarea condiţionată a persoanei condamnate de sub puterea m.e.p.î. nr. 134/2023 emis în baza st. pen. nr. 79/2023 a Judecătoriei Cornetu, prin care a fost condamnat la pedeapsa de 7 luni şi 10 zile închisoare, dacă nu este arestat în altă cauză. Intervalul cuprins între data liberării condiţionate şi 17.05.2024 constituie termen de supraveghere.

Atrage atenţia petentului condamnat asupra prev. art. 104 Cod penal, respectiv posibilitatea revocării liberării condiţionate, în cazul în care va mai comite noi infracţiuni. În baza art. 275 alin. 3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Ia act că a fost asistat juridic de apărător ales. Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare.

Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor şi procurorului, prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi, 07.03.2024”, se arată în Hotarârea 651/2024 07.03.2024.

Afla mai multe despre: danut lupudanut lupu dinamodanut lupu eliberat conditionat 

viewscnt
Articole similare