Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Darren Cahill, declaraţie de dragoste pentru România. Antrenorul Simonei Halep a rămas impresionat de ţara noastră

Darren Cahill, declaraţie de dragoste pentru România. Antrenorul Simonei Halep a rămas impresionat de ţara noastră

Tenis

Comentarii

Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep, şi-a petrecut ultima lună în România. Antrenorul australian a pregătit alături de Simona Halep noul sezon din tenis şi spune că a rămas foarte impresionat de cât de frumoasă este România.

Darren Cahill a acceptat să vină în România pentru a o ajuta pe Simona Halep să pregătească noul sezon. Australianul în vârstă de 52 de ani spune că este mulţumit de pregătirea pe care a făcut-o şi este de părere că Simona este gata pentru noul sezon. Primul test va fi în Thailanda, unde Halep va juca într-un turneu demonstrativ:

”Am avut un presezon foarte bun, am petrecut 3-4 săptămâni aici, în Bucureşti. Ne-am pregătit de asemenea cu Andrei Pavel, în ultimele 12 zile. Şi a fost grozav. Antrenamentele au fost foarte bune, facilităţile de aici sunt fantastice, iar Simona a petrecut foarte mult timp pe terenul de tenis, dar şi în sala de forţă. Deci suntem gata de start”, a declarat Darren Cahill la microfonul Telekom Sport.

Antrenorul australian a avut timp să viziteze şi România. Darren Cahill spune că a văzut peisaje şi clădiri superbe, motiv pentru care deseori le recomandă prietenilor să viziteze România: ”Tot timpul descopăr lucruri noi în România, este o ţară frumoasă şi cred că nu destulă lume ajunge aici din postura de turist, să meargă în munţi, să viziteze restaurantele. Aveţi nişte clădiri foarte frumoase aici. De fiecare dată când vin fac ceva diferit, cred că este o ţară frumoasă şi îmi încurajez tot timpul prietenii să vină”.



Cahill susţine că a învăţat şi câteva cuvinte în limba română: ”Mă chinui cu limba română puţin, pentru că e complicată, deci încerc mai mult să o ajut pe Simona cu engleza ei, decât să mă ajute ea cu româna. Cred că e mai corect aşa”.

Afla mai multe despre: darren cahillsimona halepromaniatenis 

viewscnt
Articole similare