Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Datorită lor a început Parma bine meciul” Sărbătoare mare la echipa lui Man&Mihăilă. Ce scriu italienii despre prestaţia bună a românilor

„Datorită lor a început Parma bine meciul” Sărbătoare mare la echipa lui Man&Mihăilă. Ce scriu italienii despre prestaţia bună a românilor

Serie A

Comentarii

Dennis Man şi Valentin Mihăilă, cei doi jucători români de la Parma, au avut prestaţii foarte bune în meciul cu AS Roma, câştigat de formaţia de pe "Ennio Tardini", scor 2-0.

Mihăilă a marcat un gol din pasa lui Dennis Man în minutul 9 al partidei.
Italianii îi laudă de pe cei doi tânări jucători. „Parma începe bine datorită vitezei pe care o ai cei doi jucători români. Man şi Mihăilă au produs primul gol al partidei. Man i-a servit lui Mihăilă un cadou, iar acesta a profitat şi marcat! Şi în repriza secundă s-a remarcat Dennis care a încercat să marcheze printr-o acţiune frumoasă”, a scris Parmalive.com.
Titularizarea ambilor români de la Parma în meciul cu AS Roma a reprezentat o premieră, cei doi împărţindu-şi în ultimele runde prezenţele în primul ”11”.

  • 2 goluri are Mihăilă în Serie A
  • 2 pase de gol are Man în tricoul Parmei

Man&Mihăilă au fost lăudaţi şi de colegul lor de echipă

Graziano Pelle (35 de ani) a vorbit despre colegii săi, Dennis Man (22 de ani) şi Valentin Mihăilă (21 de ani), chiar la pauza meciului dintre Parma şi Roma. La pauza meciului cu Roma, Pelle a vorbit la microfonul DAZN: „Mă înţeleg foarte bine cu Man şi cu Mihăilă. Sunt nişte băieţi care îşi doresc foarte mult şi au calităţi extraordinare. Din păcate, nu au foarte mult timp de adaptare, nu suntem într-o situaţie tocmai roz. Ei însă se descurcă grozav! Dacă vom rămâne la fel de concentraţi, sunt singur că ne vom îndeplini toate obiectivele”.

Afla mai multe despre: dennis manvalentin mihailaserie a parma 

viewscnt
Articole similare