Experiențe împreună.
You are here:

Daum a reacţionat după declaraţiile lui Mureşan: "De ce trebuie mereu să mă apăr împotriva minciunilor?!"

Daum a reacţionat după declaraţiile lui Mureşan: "De ce trebuie mereu să mă apăr împotriva minciunilor?!"

Echipa națională

Pariază pe cele mai importante evenimente sportive la cei mai buni operatori din România! Intră să vezi lista cu agențiile recomandate de specialiști și deschide un cont acum!

Christoph Daum a ţinut să lămurească scandalul provocat de dezvăluirile lui Iuliu Mureşan de la Telekom Sport.

"M-am bucurat şi m-am întristat în acelaşi timp. Pentru că mi-a spus Ciprian că a fost chemat de selecţioner şi i-a spus: 'Ştii, nu o să te bag să joci, pentru că eşti prea bătrân'. Nu s-a uitat când l-a selecţionat la buletinul lui? Mi s-a părut o bătaie de joc! După asemenea comportamente şi greşeli, ce să zic... Să plece", a spus Mureşan pentru Telekom Sport.

"E incredibil ce a spus preşedintele lui CFR, că aş fi zis eu că Deac e bătrân. E incredibil! De ce trebuie mereu să mă apăr împotriva minciunilor?! I-am spus lui Ciprian că ne bazăm pe el, chiar dacă e mai mare ca vârstă", a declarat Daum, miercuri, la sosirea în România.

Convocat de Daum după şase ani de absenţă de la echipa naţională, Ciprian Deac a venit accidentat la lot, s-a refăcut la timp pentru meciurile cu Armenia (1-0) şi Muntenegru (0-1), dar nu a fost folosit de antrenorul german.

 

Comentarii
viewscnt
Articole similare