Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daum A RUPT TĂCEREA după ce a consumat cocaină! "Şi ce? Se întâmplă". Declaraţii incendiare ale fostului selecţioner al României

Daum A RUPT TĂCEREA după ce a consumat cocaină! "Şi ce? Se întâmplă". Declaraţii incendiare ale fostului selecţioner al României
Comentarii

Fostul selecţioner al României, Christoph Daum (66 de ani), încă este bântuit de cea mai mare greşeală a carierei sale. Germanul a oferit o scurtă reacţie în privinţa scandalului consumului de droguri petrecut în 2000.

Christoph Daum, acuzat că a consumat droguri

În 2000, Daum a fost o soluţie pentru naţionala Germaniei, dar un impediment în calea numirii sale ca selecţioner a fost zvonul în privinţa consumului de cocaină. În cele din urmă, Daum a fost depistat pozitiv la un test. 

"Povestea cu drogurile este ca o cicatrice pe frunte. Am fost nevoit să învăţ din greşeli. Nu e vorba despre ce am făcut, nici de a combate sistemul. Am comis o greşeală. Îmi asum responsabilitatea", a declarat germanul pentru Sport Bild. 

După ce scandalul a izbucnit, Daum a părăsit Germania şi a petrecut câteva luni în SUA, unde a fost ajutat de cei din jur: "Americanii au un mod diferit de gestiona greşelile. Mulţi oameni din Florida mi-au spus 'Şi ce, Christoph? Se întâmplă'. Am reflectat mult asupra a ce s-a întâmplat", a mai spus fostul selecţioner al României.  

Christoph Daum a fost selecţionerul României între 2016-2017, perioadă în care a ratat calificarea la Campionatul Mondial din Rusia. 

FC Koln, Stuttgart, Besiktas, Bayer Leverkusen, Austria Viena, Fenerbahce, FC Koln, Eintracht Frankfurt, Brugge, Bursaspor sunt echipele pe care le-a mai antrenat. 

Din postura de antrenor, Daum e campion al Germaniei cu Stuttgart, campion al Turciei (o dată cu Besiktas şi de două ori cu Fenerbahce) şi campion al Austriei cu Austria Viena. 

Afla mai multe despre: christoph daumchristoph daum romaniachristoph daum cocainachristoph daum doguri 

viewscnt
Articole similare