Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

David Silva şi-a anunţat revenirea în Spania! Ce echipă va alege la plecarea de la City

David Silva şi-a anunţat revenirea în Spania! Ce echipă va alege la plecarea de la City
Comentarii

La 32 de ani, David Silva se gândeşte la momentul retragerii din fotbal. A dezvăluit că peste doi ani se va întoarce în La Liga. Şi-a ales şi echipa pentru care ar vrea să joace. Las Palmas ar putea fi destinaţia viitoare a mijlocaşului.

La 32 de ani, David Silva are deja opt sezoane petrecute în Premier League. Iar spaniolul are în plan să mai stea până în 2020 pe Etihad Stadium. Abia atunci îşi doreşte să revină în Primera, dar nu la fostele sale echipe Valencia şi Celta Vigo. Născut în Gran Canaria, fotbalistul care a cucerit atât CM cât şi CE în tricoul naţionalei ar vrea să nu mai stea departe de casă.

Asta şi pentru a-şi vedea băieţelul crescând în acelaşi loc unde a copilărit şi el. Astfel că Silva ar vrea să joace pentru Las Palmas, echipă ce a retrogradat sezonul trecut în a doua ligă spaniolă. Decizia pare a fi explicată şi prin faptul că fotbalistul a trecut printr-o perioadă destul de dificilă în ultima vreme.

A trebuit să facă mai des naveta între Spania şi Anglia pentru a fi alături de Mateo, fiul său născut prematur în decembrie anul trecut. David Silva nu ar fi singurul fotbalist cu nume care ar evolua pentru micuţa echipă insulară. Jese Rodriguez şi Kevin Prince Boateng au mai jucat în trecut pentru Las Palmas. 

Afla mai multe despre: david silvalas palmas 

viewscnt
Articole similare