Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De Amorim dă lovitura! Ce salariu poate primi fotbalistul la care FCSB renunţă în această iarnă

De Amorim dă lovitura! Ce salariu poate primi fotbalistul la care FCSB renunţă în această iarnă

FCSB

Comentarii

Transferat cu surle şi trâmbiţe în urmă cu un an de la Astra la FCSB, William De Amorim nu mai intră în planurile lui Nicolae Dică, iar jucătorul poate pleca chiar în această vară de la echipă.

Deşi lăudat de către patron în momentul în care a ajuns la FCSB, Amorim n-a convins, iar Becali e gata să renunţe la tot pentru a-l vinde. Nu-l mai interesează că a dat 700.000 de euro pe el celor de la Giurgiu şi nici că i-a pus o clauză de rezilieze a contractului de 10 milioane de euro!

După ce în vară, William de Amorim a fost la un pas de a pleca şi a ajunge în Cipru la APOEL Nicosia, transferul său a căzut în ultimele clipe ale negocierilor. A rămas la FCSB, iar acum poate profita de o nouă ofertă din străinătate. Următoarea destinaţie a jucătorului brazilian ar putea fi campionatul Japoniei, în cazul în care fotbalistul va fi de acord cu condiţiile puse de clubul asiatic. Momentan nu se cunoaşe echipa care şi-l doreşte pe William, dar japonezii i-ar oferi dublul salariului pe care îl câştigă în prezent la FCSB, adică ar încasa în jur de 30.000 de euro lunar. De Amorim mai are oferte din Tucia şi Polonia.

Momentan, Cătălin Golofca a fost primul stelist care a decis să plece de la echipă şi să-şi rezilieze contractul. Nu va fi singurul care nu se va prezenta la reunire. "Cu Dică am vorbit şi mi-a zis că are prea mulţi jucători. Vreo 4-5 i-am dat: Daniel Benzar, Achim, Pleaşcă, Golofca şi De Amorim", a spus patronul. Pe lista celor care ar fi trebuit să plece se mai afla şi portughezul Artur Jorge, dar a fost salvat în ultima clipă de MM Stoica, omul care a insistat şi pentru aducerea fundaşului. Portughezul a debutat la roş-albaştri cu un autogol, în meciul cu Juventus, şi are doar două meciuri în tricoul Stelei, dar a fost păstrat până la urmă din cauza accidentărilor suferite pe final de an de Bălaşa şi Planici.

Afla mai multe despre: william de amorimplecaresteauafcsbjaponiaofertediscutiigigi becali 

viewscnt
Articole similare