Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”De ce ai mai venit la meci? Te-ai înecat la mal”. Suporterii Rapidului, criticaţi dur după eşecul cu Farul | EXCLUSIV

”De ce ai mai venit la meci? Te-ai înecat la mal”. Suporterii Rapidului, criticaţi dur după eşecul cu Farul | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Rapid Bucureşti a fost învinsă de Farul Constanţa, scor 1-2, vineri seară, într-o partidă din prima etapă a play-off-ului din Superligă.

Un rezultat surprinzător dacă ţinem cont de faptul că Rapidul venea după un succes fantastic, contra celor de la FCSB, scor 4-0, iar Farul a prins play-off-ul in extremis, cu şanse mici la cupele europene, în startul play-off-ului.

Controverse după Rapid - Farul 1-2

Suporterii Rapidului au decis, spre surprinderea tuturor, să nu-şi încurajeze favoriţii la acest meci, în semn de protest faţă de acţiunile poliţiei din ultimele zile, în care au fost arestaţi mai mulţi lideri ai galeriei, iar preşedintele clubului, Daniel Niculae, a fost dus la audieri, apoi eliberat.

O alegere ciudată, mai ales în contextul în care Farul a practicat un joc foarte bun, premiat cu două goluri superbe marcate de Louis Munteanu. Aşadar, la 0-2, Rapidul avea mare nevoie de susţinerea peluzei. Totuşi, aceasta n-a mai venit.

Prezent în studioul Orange Sport, fostul jucător al lui Dinamo, Cristi Pulhac, se află şi el în ”tabăra” celor care cred că decizia de a nu cânta la acest meci a fost una total neinspirată, mai ales după o victorie aşa frumoasă, precum cea cu FCSB.

Probabil şi ei (n.r. jucătorii) s-au întrebat <<Bă, de ce ai mai venit la meci?>>. Au mai fost situaţii, dar până la urmă au venit. Nu s-au mai prezentat, în semn de solidaritate. Nu ştiu de ce au făcut chestia asta.

Ei au câştigat meciul cu FCSB, au reintrat în lupta pentru titlu, aveau mare nevoie de victoria asta şi tu te îneci la mal”, a declarat Cristian Pulhac, la Orange Sport.

De asemenea, Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu, a afirmat că suporterii Rapidului se consideră uneori mai importanţi decât echipa, iar acest lucru înfrânează progresul formaţiei din Giuleşti.

Eu cred că a avut impact asupra echipei tot ce s-a întâmplat, dar cred că se putea remedia la meci dacă nu se continua aşa. Trebuie să înţeleagă toată lumea, nu doar jucătorii şi antrenorii, inclusiv galeriile, că nimeni nu este mai presus decât clubul. Absolut nimeni.

Am senzaţia de foarte multe ori că dacă pe jucători, pe antrenori şi pe conducători îi pui la punct, pe cei din galerii nu prea poţi să-i pui la punct pentru că ei consideră că, aşa cum e strigarea: Dinamo suntem noi, Steaua suntem noi etc. Nimeni nu poate să-şi aroge acest drept pentru că te duci la vorba lui Cruyff, care spune că nimeni nu este mai presus decât echipa.

Iar acolo unde cineva se crede mai presus decât echipa, acea echipă nu are performanţe. Este foarte simplu”, a completat şi Andrei Vochin.

Afla mai multe despre: cristi pulhacandrei vochinrapid-farul 

viewscnt
Articole similare