Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”De ce am făcut-o?”. Ovidiu Burcă, primele declaraţii despre plecarea de la Dinamo

”De ce am făcut-o?”. Ovidiu Burcă, primele declaraţii despre plecarea de la Dinamo

Dinamo București

Comentarii

Ovidiu Burcă a vorbit în faţa publicului pentru ultima dată în postura de antrenor principal al lui Dinamo.

Ovidiu Burcă (43 de ani) a susţinut o conferinţă de presă în care vorbeşte despre plecarea de la Dinamo. 

”Vreau să le mulţumesc suporterilor pentru că datorită lor clubul nu a murit. Le mulţumesc şi celor care au fost alături de mine. Vreau să le mulţumesc şi jucătorilor pentru că am trăit momente frumoase alături de ei. Îmi cer scuze dacă am lezat sentimentele unor foşti jucători prin anumite declaraţii.

E un moment de bucurie, nu unul trist. Îmi dau seama de unde am pornit şi unde am ajuns. Îmi aduc aminte cum am găsit clubul şi cum îl las acum. Va fi mai uşor pentru antrenorii care vin după mine.

Am promis schimbarea de mentalitate şi sunt mândru de ce las aici, chiar dacă rezultatele nu sunt cele dorite. Am făcut tot ce a depins de mine să duc echipa la un nivel mai bun. Clubul are acţionari care pun la dispoziţie condiţii de performanţă. Plec cu un sentiment de împlinire.

Dinamo trece printr-un moment în care lucrurile se pot face mult mai organizat. Nu a fost niciodată altă opţiune decât să fiu antrenorul lui Dinamo. Nu a fost o demisie, a fost un acord de ambele părţi. De ce am făcut-o?

Eu, când am început, am cerut 6 săptămâni, iar acum am cerut 6 luni. Pierdusem credibilitate după ce lucrurile nu au ieşit aşa cum ne-am dorit”, a spus Ovidiu Burcă, în cadrul unei conferinţe de presă.

Afla mai multe despre: ovidiu burcădinamodemisie 

viewscnt
Articole similare