Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De la nimeni la vedete | Ce baschetbalişti sunt aşteptaţi să erupă în noul sezon din NBA

De la nimeni la vedete | Ce baschetbalişti sunt aşteptaţi să erupă în noul sezon din NBA

NBA

Comentarii

Drumul către celebritate în NBA poate fi pavat cu intenţii bune, însă nu toată lumea reuşeşte să-l străbată. După ce specialiştii au strâmbat din nas la finele sezonului precedent referitor la jocul debutanţilor, anul acesta lucrurile par să se schimbe în bine. Sunt câţiva baschetbalişti de la care se aşteaptă adevărate minuni în următorul an competiţional, an pe care îl puteţi urmări în exclusivitate pentru România la Dolce Sport

Jaylen Brown de la Boston Celtics este considerat unul dintre baschetbaliştii cu potenţial imens. Nu foarte mulţi jucători au o asemenea forţă şi viteză în NBA. Brown intră în al doilea său sezon şi specialiştii de peste ocean au văzut şi o îmbunătăţire clară a calităţilor tehnice. 
Juan Hernangomez de la Denver Nuggets a jucat prea puţin în primul său an, dar este de aşteptat ca impactul în acest sezon să crească simţitor. Spaniolul înscrie la foc automat atunci când are mingea şi începe să devină un om din ce în ce mai sigur şi în apărare. 
 
Willy Hernangomez, New York Knicks este fratele lui Juan. Sunt departe de ce reprezintă la ora actuală în NBA, Pau şi Marc Gasol, însă se află pe drumul cel bun. Willy trebuie să erupă în echipa miliardarilor. După un prim sezon în care a scârţâit fanii din oraşul care nu doarme niciodată nici nu i-ar permite altceva. 
 
Brandon Ingram de la Los Angeles Lakers a ajuns în echipa debutanţilor anului trecut, dar sezonul al doilea este considerat de toată lumea sezonul în care jucătorii arată tot ce pot la adevărata valoare. Micuţ de înălţime, Brandon nu se sfieşte, intră în contacte dure şi poate fi un factor puternic într-un vestiar aflat în plină reconstrucţie. 
 
Thon Maker a jucat puţin în primul an la Milwaukee Bucks. A fost mai degrabă spectator fidel la recitalul dat de Giannis Antetokounmpo. Grecul a făcut adevărate ravagii pentru Bucks. Şi Obama a avut probleme mari cu el. Când fostul preşedinte al Statelor Unite a vrut să se folosească de numele lui Giannis Antetokounmpo într-un discurs a sfârşit stârnind amuzament în sală. Grecii n-au rămas datori - l-au aplaudat la scenă deschisă pe fostul şef al statului american pentru încercare
 
Thon Maker în schimb trebuie să aiba un rol crucial în acest sezon. E departe de ce arată coechipierul Antetokounmpo, însă centrul are calităţi tehnice incredibile. 
 

Afla mai multe despre: nbabaschetjaylen brownboston celticsdenver nuggetsbarack obama 

viewscnt
Articole similare