Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Debut în cariera de antrenor pentru o fostă legendă a lui Manchester United! Va antrena doi fotbalişti trecuţi prin Liga I

Debut în cariera de antrenor pentru o fostă legendă a lui Manchester United! Va antrena doi fotbalişti trecuţi prin Liga I
Comentarii

Paul Scholes este foarte aproape de a semna cu Oldham Athletic, club aflat în liga a patra a fotbalului englez. La micuţa echipă din Insulă, Urko Vera, fostul fotbalist al CFRului, a debutat cu gol în ultima etapă de campionat.

La aproape şase ani de la retragere, Paul Scholes este pregătit să îşi înceapă cariera de manager. Iar fostul internaţional englez va începe de jos. O va prelua pe Oldham, echipă aflată în League Two, al patrulea eşalon al fotbalului din Albion. Scholes, ajuns la 42 de ani, s-a remarcat în utlima perioadă prin desele sale apariţii tv în care a criticat jocul diavolilor din mandatul lui Jose Mourinho.

La Oldham, Scholes va colabora cu doi fotbalişti care au jucat în Liga I. Unul dintre ei a ajuns chiar în urmă cu doar câteva zile la trupa engleză. Urko Vera, spaniolul pus pe liber de CFR Cluj, a şi debutat cu gol pentru noua sa echipă. A înscris în meciul pierdut cu Macclesfield din ultima rundă de campionat. Alături de Vera, la Oldham se află în lot şi fostul jucător al Petrolului Gevaro Nepomuceno.  

Scholes va antrena echipa copilăriei sale, la a cărei academie se află şi unul dintre nepoţii săi. Oldham a început anul foarte bine. A reuşit una dintre surprizele Cupei Angliei din acest sezon după ce a eliminat-o pe Fulham. 

Afla mai multe despre: oldhamscholesmanchester unitedveranepomuceno 

viewscnt
Articole similare