Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizia FCSB în privinţa lui Moruţan. Dică: "Aşa e mai bine!" Când ajunge mijlocaşul la noua echipă

Decizia FCSB în privinţa lui Moruţan. Dică: "Aşa e mai bine!" Când ajunge mijlocaşul la noua echipă

Superliga

Comentarii

Olimpiu Moruţan va deveni jucătorul FCSB, însă mijlocaşul va debuta pentru noua echipa abia din vara lui 2018. Vicecampioana s-a înţeles pentru FC Botoşani în privinţa sumei de transfer, iar jucătorul şi-a negociat astăzi contractul cu formaţia roş-albastră, însă va rămâne la actuala echipă până la finalul sezonului.

Decizia luată de conducerea FCSB are la bază faptul că Moruţan ar fi avut şanse mici să se impuna ca titular din această iarnă, în timp ce la Botoşani va avea parte de continuitate şi îşi va putea continua ascensiunea.

În vârstă de 18 ani, Moruţan a jucat 20 de meciuri pentru Botoşani în acest sezon al Ligii 1 şi a marcat de două ori, oferind şi patru pase decisive.

"Din discuţiile pe care le-am avut cu patronul echipei, cu MM, am zis că ar fi bine ca el să rămână la Botoşani până în vară, să joace, pentru că în ultimele jocuri a avut evoluţii bune, a crescut de la meci la meci.

Ar fi bine pentru el să aibă continuitate în acest an. La Botoşani a jucat al doilea vârf, a avut un randament bun, dar poate să joace pe mai multe poziţii
", a declarat Nicolae Dică.

Afla mai multe despre: dicamorutantransfer 

viewscnt
Articole similare