Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizia luată de Gică Hagi în privinţa viitorului lui Ianis. Oferta cu care nu este de acord

Decizia luată de Gică Hagi în privinţa viitorului lui Ianis. Oferta cu care nu este de acord

Stranieri

Comentarii

Gică Hagi nu este de acord să-l lase pe Ianis Hagi să joace în liga a doua din Italia, dar nici din altă ţară. Tânărul mijlocaş român n-a jucat deloc la Fiorentina în acest sezon şi Pescara, echipă care joacă în Serie B, ar dori să-l transfere.

Situaţia lui Ianis Hagi la Fiorentina este tot mai delicată. Mijlocaşul de 19 ani n-a fost folosit deloc de Stefano Pioli şi vrea în iarnă să meargă la o echipă la care să prindă mai multe meciuri. Pescara este echipa care-l doreşte cel mai mult, dar Gică Hagi nu vrea să-l lase să joace în Serie B. Tatăl lui Ianis ar fi de acord inclusiv cu o ofertă din România, unde FCSB ar fi interesată, dar nu vrea să-l vadă în ligile secunde din campionatele puternice

”Cu tot respectul pentru Pescara, dar nu e ideea mea şi nici a lui Ianis să meargă în liga a doua. Indiferent, oriunde, în orice ţară, el îşi doreşte să joace în prima ligă. Poate fi în Italia, în România, în Franţa, oriunde, în Spania, dar nu în liga a doua. Vom vedea ce se va întâmpla în iarnă. Dacă lucrurile vor continua tot pe această linie, va trebui să găsim o soluţie, să meargă undeva unde să joace”, a declarat Gică Hagi, potrivit Sport.ro.

”Regele” este de părere că Ianis are un potenţial fantastic, dar are nevoie de o echipă care să-i ofere încredere: ”Îi trebuie o echipă la care să joace, care îl doreşte, care îl vede, care îi va da spaţiu. Îi lipseşte ritmul şi intensitatea jocului. Una e să te antrenezi, alta e să joci. Ianis e un decar veritabil, un număr 10 pur. Cred că România are nevoie de acest decar, că văd că e bătălie mare”, a mai spus Hagi.

Afla mai multe despre: ianis hagifiorentinapescaragica hagi 

viewscnt
Articole similare