Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizia lui Cristiano Bergodi, după ce fanii i-au cerut demisia de la Rapid: ”Nu mă interesează. Ei se uită numai la rezultat”

Decizia lui Cristiano Bergodi, după ce fanii i-au cerut demisia de la Rapid: ”Nu mă interesează. Ei se uită numai la rezultat”

Rapid

Comentarii

Antrenorul celor de la Rapid, Cristiano Bergodi (59 de ani), a tras concluziile după eşecul de pe teren propriu contra lui Sepsi.

Rapid a pierdut şi cu Sepsi, pe teren propriu, scor 0-1, în etapa a patra din play-off-ul Superligii României. 

Unicul gol al partidei a fost marcat de Gabriel Debeljuh, în minutul 90+5. Astfel s-a bifat prima victorie a covăsnenilor în acest sezon din play-off.

Reacţia lui Bergodi, după patru din patru în play-off. Antrenorul Rapidului, mesaj clar pentru suporterii giuleşteni: ”Mergem înainte”

La finalul meciului, Cristiano Bergodi a comentat cele întâmplate în Giuleşti şi a avut un mesaj categoric pentru suporterii giuleşteni. Galeria l-a ironizat şi i-a cerut demisia antrenorului italian.

”A fost un meci incredibil, bun. Am avut ocazii mari în prima repriză, singuri cu portarul, dar nu am marcat. Iar ei ne au taxat. Mingea nu a vrut sa intre în poartă. Rrahmani a alunecat în faţa porţii. 

E normal, asta se întâmplă când suporterii sunt supăraţi. Ei se uită numai la rezultat. Nici măcar o remiză nu era corectă. Rezultatul corect era să câştigăm. Ne-au taxat. Ne-am pierdut luciditatea. Fotbalul se joacă pe goluri. Dacă nu dai gol, dacă nu ai sânge rece, e greu.

Băieţii au pierdut din încredere, ratezi ocazii, iar apoi eşti sub presiune după ce iei gol, e dezastru. Dacă dădeam gol la început, ne făceam meciul mai uşor. Am avut ocazii mari.

Papeau era accidentat. nu putem vorbi la cald de jucători, de lot. Mergem înainte. Încercăm să legăm lucrurile. Nu e uşor, moralul a scăzut mult. Ne-am grăbit. Eu sunt antrenorul până când clubul decide. Ei decid. Au rezultatele în faţa. Eu sunt antrenor, eu antrenez.

Am avut o ocazie mare de a urca pe locul 2. Am pierdut încă o ocazie. Şi 0-0 era mincinos. Ne-a afectat moralul. Jucăm cu multă presiune. Echipa a jucat bine primele 30 de minute. Nu ştiu acum dacă lotul este de locul 5 sau 3 sau 2. Nu e corect să spun acum.

(n.r. despre scandările suporterilor) Sunt obişnuit. Am umerii largi, laţi, sunt mulţi ani, sunt din 2007. Nu am vreo problemă cu suporterii, nu mă interesează. Sunt patru eşecuri. Nu ştiu ce va fi cu FCSB. Jucătorii de la Sepsi mă iubesc. Ne-am îmbrăţişat”, a declarat Bergodi, după meci.

În urma acestui rezultat, Rapid a rămas pe locul 5 din campionat, cu 28 de puncte, în timp ce Sepsi este ultima clasată din play-off, dar a acumulat 27 de puncte.

De altfel, echipa giuleşteană este singura din tot campionatul românesc care nu a reuşit să obţină nici măcar un singur punct de când a început faza de play-off/play-out.

Afla mai multe despre: rapidcristiano bergodisuperliga 

viewscnt
Articole similare