Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizia pe care Dinamo a ajuns să o regrete! VIDEO | Dublă spectaculoasă reuşită de Bumba: "Îmi pare rău că nu m-am impus acolo!"

Decizia pe care Dinamo a ajuns să o regrete! VIDEO | Dublă spectaculoasă reuşită de Bumba: "Îmi pare rău că nu m-am impus acolo!"

Superliga

Comentarii

Claudiu Bumba este omul momentului în Liga 1, după ce mijlocaşul de 23 de ani a ajuns la patru goluri marcate în tot atâtea partide jucate după transferul la Concordia Chiajna.

Pus pe liber de Dinamo după startul sezonului, Bumba a ajuns la Chiajna, unde pare de-a dreptul descătuşat.

Cotat de transfermarkt.de la 800.000 de euro, Bumba a reuşit o dublă pentru Chiajna în victoria cu ACS Poli Timişoara, scor 3-0, şi a ajuns astfel la cota 4, în tot atâtea meciuri jucate pentru ilfoveni.

Bumba a înscris primul gol la Chiajna chiar la debut (2-1 cu Sepsi), iar a doua reuşită a venit chiar în poarta lui Dinamo, în victoria obţinută de ilfoveni chiar în Ştefan cel Mare, scor 3-2.

"Multă lume m-a criticat şi spuneau că e un pas înapoi că vin la Chiajna. Mă bucur din suflet că am făcut această alegere. Ştiam bine colectivul de aici şi s-a adeverit că am făcut o alegere bună.

Avem patru victorii consecutive. Ne prezentăm din ce în ce mai bine la fiecare meci. Ne aşteptam la un meci greu. Am lăsat deliberat terenul adversarului, iar eu şi cu Batin am încercat să-i prindem pe contra-atac şi am reuşit. 

Seriozitatea e un punct forte pentru mine, dar la fel am fost şi la Dinamo. Îmi pare rău că nu m-am impus acolo", a declarat Claudiu Bumba pentru Telekom Sport, după meci.

VIDEO Execuţiile lui Bumba din ACS Poli - Chiajna 0-3

Afla mai multe despre: dinamobumbagolurichiajna 

viewscnt
Articole similare