Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizia scandaloasă luată de organizatorii de la Australian Open. Cum i-a luat Şarapova din nou faţa Simonei Halep

Decizia scandaloasă luată de organizatorii de la Australian Open. Cum i-a luat Şarapova din nou faţa Simonei Halep

Simona Halep

Comentarii

Organizatorii Australian Open i-au invitat să participe la tragerea tabloului de astăzi doar pe Roger Federer şi Maria Şarapova.

"Vreau să fiu mamă la un moment dat, să termin cu turneele şi competiţia, dar nu a venit acel moment. Încă vreau să joc. Nu există o cale uşoară de a ajunge în top. Trebuie să baţi jucătoarele de top pentru a ajunge acolo.

Locul 1 WTA este obiectivul suprem. Va trebui să muncesc ajung acolo. Sunt multe oportunităţi acum în circuit, mai ales că turneele de Mare Şlem au fost împărţite. Sunt multe şanse, multe fete care au pot să câştige. Sper să fiu şi eu acolo. Am avantajul că am mai câştigat la acest nivel, ştiu ce înseamnă asta", a declarat Sharapova în cadrul tragerii la sorţi a tabloului de la Australian Open. 

Alegerea rusoaicei este cel puţin ciudată. Deşi a câştigat acest turneu în 2008, Şarapova a fost suspendată 15 luni pentru dopaj. După revenirea în circuit, în aprilie anul trecut, rusoaica a avut mari probleme chiar şi în primirea de wild-card-uri, mulţi organizatori refuzând participarea sa.

Australian Open, primul turneu de Mare Şlem al sezonului, se desfăşoară între 15 şi 28 ianuarie, iar România este puternic reprezentată pe tabloul feminin. Desigur, cele mai mari speranţe ni le punem în Simona Halep. Toate meciurile numărului 1 mondial vor putea fi urmărite în format liveTEXT cu faze VIDEO pe telekomsport.ro.

Totul despre Australian Open. Ce şanse are Halep şi cine este marele favorit de la masculin. Traseul Simonei la Melbourne

Afla mai multe despre: simona halepaustralian opentenismaria sharapova 

viewscnt
Articole similare