Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizie de ultimă oră luată de Dinamo: ”Niciun jucător nu va pleca la FCSB”. Anunţul făcut după plecarea lui Negoiţă

Decizie de ultimă oră luată de Dinamo: ”Niciun jucător nu va pleca la FCSB”. Anunţul făcut după plecarea lui Negoiţă

Dinamo București

Comentarii

Ionuţ Negoiţă a anunţat public că se va retrage de la Dinamo şi că e dispus să vândă clubul pentru suma de patru milioane de euro, dar şedinţa ţinută de preşedintele clubului a mai calmat puţin spiritele la clubul din Ştefan cel Mare

Marţi, după prânz, a avut loc la hotelul RIN din Bucureşti o şedinţă în care s-au întâlnit preşedintele Alexandru David, antrenorul Vasile Miriuţă, team managerul Ionel Dănciulescu, dar şi alţi colaboratori ai acestora.

Decizia lui Negoiţă de a se retrage rămâne valabilă, dar Alexandru David a ţinut să lămurească mai multe aspecte pentru a-i linişti pe jucători şi suporteri.

”Este adevărat că a avut loc ieri o şedinţa la Dinamo. Am vrut să discut cu antrenorul şi cu staff-ul şi să le transmit din partea domnului Negoiţă două lucruri extrem de importante: clubul este perfect sustenabil financiar în acest sezon competiţional, chiar dacă finanţatorul a decis să se retragă din viaţa echipei.

În plus, i-am anunţat că domnul Negoiţă a transmis clar că niciun jucător de la Dinamo nu va fi transferat la FCSB. Indiferent de ofertele primite de la FCSB, el a hotărât ca niciun jucător să nu plece acolo”, a spus David pentru GSP.RO.

Afla mai multe despre: dinamomiriutanegoitaplecarefcsb 

viewscnt
Articole similare