Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizie de ultimă oră luată de Thomas Tuchel în privinţa lui Buffon | Anunţul oficial al antrenorului lui PSG!

Decizie de ultimă oră luată de Thomas Tuchel în privinţa lui Buffon | Anunţul oficial al antrenorului lui PSG!
Comentarii

Portarul italian Gianluigi Buffon, suspendat pentru primele trei meciuri din acest sezon din Liga Campionilor la fotbal, "însoţeşte lotul" lui Paris Saint-Germain pentru întâlnirea de marţi cu Liverpool.

Buffon, care "însoţeşte lotul în Anglia", figurează într-un grup de 21 de jucători, deşi este suspendat pentru duelul de pe Anfield. În sezonul trecut, când era la Juventus Torino, el a fost exclus în returul sferturilor de finală, într-un meci cu Real Madrid, viitoarea câştigătoare a competiţiei.

Vedetele Neymar şi Kylian Mbappe, care nu au fost în lotul pentru partida de vineri cu Saint-Etienne din campionat (4-0), sunt în grupul convocat de antrenorul Thomas Tuchel pentru jocul de marţi. În schimb, veteranul Dani Alves nu s-a refăcut după o accidentare, iar Marco Verratti este, la fel ca Buffon, suspendat.

Înlocuit în meciul cu Saint-Etienne ca măsură de precauţie, după ce a primit o lovitură, căpitanul Thiago Silva se află în lotul pentru partida cu echipa engleză, la fel ca noile achiziţii, germanul Thilo Kehrer, camerunezul Eric Maxim Choupo-Moting şi spaniolul Juan Bernat.

Afla mai multe despre: champions leaguepsgliverpoolbuffondecizieantrenorthomas tuchel 

viewscnt
Articole similare