Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizie în premieră luată de CSA Steaua la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „A fost dorinţa jucătorilor!” | EXCLUSIV

Decizie în premieră luată de CSA Steaua la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „A fost dorinţa jucătorilor!” | EXCLUSIV

Steaua

Comentarii

Astăzi se împlinesc 38 de ani de la triumful istoric reuşit de Steaua Bucureşti, care a trecut de Barcelona în finala Cupei Campionilor Europeni.

Decizie incredibilă luată de CSA Steaua la 38 de ani de la marele succes din Cupa Campionilor

Din informaţiile pe care Orange Sport le-a obţinut, cei de la CSA Steaua nu au organizat niciun eveniment public în cinstea triumfului european de acum 38 de ani. Jucătorii care au câştigat Cupa Campionilor pe 7 mai 1986 vor avea totuşi parte de o masă privată, la un restaurant din centrul Capitalei, dar fără reporteri şi camere de filmat.

Andrei Cian, oficial al CSA Steaua, contactat fiind de Orange Sport, a explicat cum s-a ajuns la această decizie.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

„Asta a fost dorinţa jucătorilor Stelei, de a se întâlni doar între ei, fără presă, fără prea mult tam tam. Noi am fi dorit să facem o acţiune legată de punctarea acestui moment la meciul cu Concordia Chiajna, dar din păcate nu s-a putut, motiv pentru care am optat pentru varianta aleasă de către jucătorii Stelei din 1986”, a spus Andrei Cian, oficial al Clubului Sportiv al Armatei Steaua.

De asemenea, din informaţiile Orange Sport, s-a mers la restaurant fără prietene, soţii sau logodnice, acolo unde e cazul, lucru care nu ar fi convenit unora dintre jucători, care şi-ar fi dorit să ia parte la un asemenea eveniment însoţiţi de persoanele dragi.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

  • Material realizat de Răzvan Ionaşcu

Duckdam: ”Nu am trăit degeaba” | EXCLUSIV

„O amintire frumoasă. Faptul că alături de colegii mei lasăm în urmă cea mai bună performanţă a fotbalului românesc şi nu am trăit degeaba prin viaţă.(n.r. Cum poti să ţi păstrezi un calm atât de mare într-un meci cu o astfel de presiune?) Depinde de fiecare om în parte.

Atunci am avut şi un ajutor Divin. Acel calm nu l-am avut tot timpul. Dar în acea seară, cineva de sus m-a ajutat. Să fiu şi calm şi inspirat, toate la un loc”, a spus Duckadam pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: csa steauacupa campionilordecizie 

viewscnt
Articole similare