Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

DECLARAŢIA ZILEI | ”Dacă Messi ar fi jucat în România, şi-ar fi încheiat cariera la 22-23 de ani”

DECLARAŢIA ZILEI | ”Dacă Messi ar fi jucat în România, şi-ar fi încheiat cariera la 22-23 de ani”

Superliga

Comentarii

Marcel Popescu se plânge de agresivitatea cu care joacă unele echipe din Liga 1. Preşedintele lui CS U Craiova spune că accidentările grave i-ar putea împiedica pe olteani să termine pe primul loc în Liga 1.

CS U Craiova a urcat pe locul 2 în clasament după ce a reuşit să câştige derby-ul cu Viitorul, scor 3-1. Olteanii s-au apropiat astfel la 7 puncte de liderul CFR Cluj. Marcel Popescu spune că nu se teme de niciuna dintre echipele din Liga 1, dar are totuşi o frică atunci când vine vorba despre meciurile interne. Preşedintele Craiovei acuză duritatea unor adversari şi susţine că se teme ca jucătorii lui Mangia să nu aibă de suferit.

”Nu ne temem nici de CFR, nici de Steaua. Principalul nostru adversar suntem chiar noi. Anul trecut am avut în câteva rânduri posibilitatea de a ajunge pe primul loc şi nu am făcut-o. Mă tem de accidentări. Cred că dacă Messi ar fi jucat în România, cariera lui ar fi fost încheiată la 22-23 de ani. Am trăit spaima unor accidentări ale lui Mitriţă şi Băluţă la Timişoara şi Botoşani. Jocul dur nu duce decât la antispectacol. Fotbalul trebuie să se joace doar cu mijloace sportive”, a declarat Marcel Popescu la ProX.

Afla mai multe despre: marcel ppopesculiga 1cs u craiovamessi 

viewscnt
Articole similare