Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţie de dragoste în luna iubirii! Pigliacelli: "Nici în Italia nu sunt foarte multe stadioane cu atmosferă precum cea de la Craiova"

Declaraţie de dragoste în luna iubirii! Pigliacelli: "Nici în Italia nu sunt foarte multe stadioane cu atmosferă precum cea de la Craiova"
Comentarii

Mirko Pigliacelli vede o luptă în trei pentru titlul de campioană. Până atunci însă, portarul îşi doreşte o atmosferă ca la Craiova şi în deplasarea de la Piteşti, acolo unde Universitatea joacă sâmbătă, de la ora 14:00, cu FC Hermannstadt, echipă care vine după un sec 0-3 înregistrat cu FCSB.

„Cu siguranţă este un meci important şi nu va fi deloc unul uşor, în primul rând pentru că jucăm în deplasare contra unei echipe bune şi după victoria cu CFR trebuie să fim determinaţi pentru a completa cu un succes. Puţine echipe se pot lăuda cu suporteri ca ai noştri, nici în Italia nu sunt foarte multe stadioane cu atmosferă precum cea de la Craiova, sperăm ca şi la Piteşti să vină în număr mare. 
 
Eu fac tot ce pot să-mi ajut echipa, cred că în fotbalul de astăzi portarul trebuie să aibă un bun joc de picior, am dat assist la ultimul meci, dar nu mă gândesc să execut penalty-uri doar dacă sunt solicitat. În acest moment, ne batem pentru titlu cu FCSB şi CFR, care sunt echipe puternice, dar pe parcurs mai pot apărea şi altele”, a spus Pigliacelli înaintea meciului cu FC Hermannstadt.
 

Afla mai multe despre: pigliacellicraiovasuportericraiova 

viewscnt
Articole similare