Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţie şocantă a lui Maradona: "Am fost răpit de extratereştri şi mi-am pierdut virginitatea la 13 ani, într-o pivniţă"

Declaraţie şocantă a lui Maradona: "Am fost răpit de extratereştri şi mi-am pierdut virginitatea la 13 ani, într-o pivniţă"
Comentarii

Diego Maradona (59 de ani), antrenor în ţara natală la Gimnasia de la Plata, a făcut o declaraţie extrem de şocantă pentru o televiziune de sport din Argentina.

Unul dintre cei mai buni fotbalişti din istorie susţine că odată a fost răpit de extratereştri trei zile. Totodată, Maradona a povestit cum şi-a pierdut virginitatea, la 13 ani. 

"Odată, după ce am băut prea mult, am lipsit de acasă timp de trei zile. Am ajuns acasă şi am spus că o navă extraterestră m-a răpit", a declarat Maradona pentru TyC Sports. 

În aceeaşi notă bizară, "El Pibe de Oro" a povestit şi cum şi-a pierdut virginitatea: "La 13 ani, într-o pivniţă, cu o doamnă mai în vârstă. Eu stăteam deasupra, iar ea citea ziarul"

În acelaşi interviu, Maradona a mai spus că a jucat multe meciuri în cariera sa fără să doarmă. 

Gimnasia, echipa pe care o antrenează Maradona, nu merge deloc bine în Superliga din Argentina. Este pe locul 21, după 16 etape. 

Afla mai multe despre: diego maradona 

viewscnt
Articole similare