Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţie şocantă a unui angajat al FRF: "În loc să schimbăm curvele, noi am schimbat mobilierul"

Declaraţie şocantă a unui angajat al FRF: "În loc să schimbăm curvele, noi am schimbat mobilierul"

Fotbal

Comentarii

Echipa naţională a României a intrat într-un con de umbră şi performanţa mult aşteptată întârzie să apară. Ratarea calificării la Mondialul din Rusia a atras numeroase acuze şi nemulţumiri, venite chiar din curtea Federaţiei.

"Condiţiile de pregătire sunt aceleaşi, tot la Mogoşoaia se pregăteşte echipa natională, la Mogoşoaia şi Buftea, la Mogoşoaia s-a schimbat niste mobilier în cameră. Sala de forta a fost echipată altfel. Sala de forţă în care nu face mai nimeni forţă. Deci, nu aduci jucători la echipa naţională să facă forţă cu două săptămâni înainte de joc. Fac 4-5 inşi care mai au nişte leziuni, ceva de genul ăsta, deci nu este un lucru extrem de imprtant pentru o selectionată unde jucătorii nu se pregătesc, ei vin gata pregătiţi.
 
S-a mutat un zid din stânga în dreapta la cabinetul medical de la subsolul complexului Mogoşoaia, irelevant, s-au sters tapetele şi pozele, istoria fotbalului românesc de pe pereţi şi astea sunt condiţiile de pregătire. Practic, aceleaşi camere cu alt mobilier. Deci, în loc să schimbăm curvele, am schimbat mobilierul", a declarat Marcel Puşcaş la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: echipa nationalamarcel puscasfederatiemobiliermogosoaiaburleanu 

viewscnt
Articole similare