Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţii explozive făcute de Dumitru Dragomir: "Paszkany mi-a propus un comision de 20 de milioane de euro!"

Declaraţii explozive făcute de Dumitru Dragomir: "Paszkany mi-a propus un comision de 20 de milioane de euro!"

Superliga

Comentarii

Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, face declaraţii incredibile într-un interviu acordat EVZ. Acesta crede că a fost curăţat politic de la LPF, după ce-a refuzat să finanţeze din banii de drepturi TV campaniile electorale ale PSD.

"La alegeri a fost lucrătură policită. S-au făcut presiuni mari ca eu să fiu schimbat. Ponta a început să se intereseze de fotbal pentru că era vorba de bani, despre mulţi bani, iar Ponta se pregătea de campania prezidenţială din 2014, avea nevoie de finanţare. Totul a început cu o discuţie pe care eu am avut-o cu Arpad Paszkany, patron la CFR Cluj, în anii ăia. El mi-a spus să-i cedez lui drepturile de televizare ale meciurilor din Liga 1, fără licitaţie. 

Miza o reprezenta comisionul din acele drepturi. Am discutat cu Paszkany la Bucureşti, apoi am fost de două ori la Cluj. Mi-a promis un comision de 4 milioane de euro pe an, adică, în 5 ani, un total de 20 de milioane. Dacă acceptatm, trebuia să dau în fiecare an câte un milion de euro pentru campanii", spune Dragomir.

Afla mai multe despre: dumitru dragomircampaniebanicfr clujcomisionarpad paszkany 

viewscnt
Articole similare