Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţii măgulitoare pentru Cristiano Ronaldo: "Este sufletul echipei"

Declaraţii măgulitoare pentru Cristiano Ronaldo: "Este sufletul echipei"
Comentarii

Cristiano Ronaldo a revenit în echipa Realului, după patru meciuri oficiale în care n-a evoluat. Portughezul este suspendat în campionatul Spaniei, după ce, la partida tur din Supercupa Spaniei, de pe terenul Barcelonei, l-a îmbrâncit pe central. Cristiano Ronaldo a primit atunci o suspendare de cinci etape.

Cristiano Ronaldo a revenit în această săptămână în echipa madrilenilor, în partida cu APOEL, din grupele Ligii Campionilor. Portughezul a marcat atunci două goluri în victoria Realului cu 3-0.

"Când este şi Cristiano Ronaldo în teren cu noi, întotdeauna ne simţim mai siguri, ne dă încredere că ne putem atinge obiectivele. Este sufletul acestei echipei şi este într-o formă mai bună ca niciodată. A făcut un meci excelent, iar ambiţia sa îl face să fie cel mai bun din lume" , a declarat Dani Ceballos.

Mijlocaşul adus în vara acestui an, de la Betis, a jucat marţi seara, în partida cu APOEL, primul său meci în Liga Campionilor.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldodani ceballosreal madridportugaliasupercupa spaniachampions leagueliga campionilor 

viewscnt
Articole similare