Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţii răvăşitoare din partea lui Eboue: "Mă bucur pentru foştii mei colegi, dar în adâncul meu plâng"

Declaraţii răvăşitoare din partea lui Eboue: "Mă bucur pentru foştii mei colegi, dar în adâncul meu plâng"
Comentarii

Emmanuel Eboue, fostul jucător al lui Arsenal, a povestit, la postul francez Canal Plus, despre perioada critică prin care trece în acest moment.

În vârstă de 34 de ani, Eboue a povestit cum a pierdut toată averea după procesul de divorţ prin care a trecut: "În momentul divorţului, mi-am dat seama că nu mai am niciun ban în bancă. Nu-mi venea să cred. Nici măcar o dată nu m-am gândit că omul cu care trăieşti, cu care ai făcut copii, îţi poate face aşa ceva. Vezi asta doar în filme. Şi nu mă puteam gândi că într-o zi mi se va întâmpla mie. Am fost naiv.

Nu am pe nimeni lângă mine. Mă simt părăsit. Mă simţeam bine cu copiii, cu familia, iar azi sunt complet singur. Fotbalul este ingrat. Nu mai e vorba de talent, ci de bani, de afaceri. Asta doare. Acasă nu deschid televizorul, fiindcă atunci când mă uit, îi văd pe prietenii mei jucând. Mă bucur pentru ei, dar în adâncul meu plâng. Aş vrea să joc din nou fotbal, dar ar însemna să o fac doar în Pakistan sau în Irak".

 

La finalul anului trecut, fosta sa echipă, Galatasaray, i-a oferit lui Emmanuel Eboue un post de antrenor secund în cadrul clubului.

Afla mai multe despre: ebouegalatasarayturciaarsenalcoasta de fildes 

viewscnt
Articole similare