Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţii surprinzătoare făcute de Sergio Ramos despre interesul lui Real pentru Neymar

Declaraţii surprinzătoare făcute de Sergio Ramos despre interesul lui Real pentru Neymar

PSG

Comentarii

Sergio Ramos spune că-l aşteaptă la Real cu braţele deschise pe Neymar. El Mundo Deportivo a scris miercuri că Florentino Perez ar încercat să transfere pe atacantul pentru care PSG a plătit 222 de milioane de euro.

Presa catalană a venit cu un scenariu ce pare imposibil la prima vedere. Florentino Perez ar vrea să-l transfere pe Neymar de la PSG şi Real Madrid. Asta în condiţiile în care clubul din Paris i-a plătit Barcelonei 222 de milioane de euro pentru atacantul brazilian. Dar Perez ar fi în căutarea unor soluţii şi El Mundo Deportivo a scris că preşedintele lui Real Madrid a avut deja o întâlnire cu tatăl lui Neymar, despre care se ştie că are o influenţa uriaşă asupra carierei jucătorului de 25 de ani.

Sergio Ramos spune că ar fi o adevărată lovitură pentru Real Madrid. Chiar dacă Neymar a jucat la FC Barcelona, fundaşul lui Real Madrid susţine că i-ar plăcea să-l aibă coleg, doarece este unul dintre cei mai talentaţi jucători din lume.

”Îmi place să joc lângă cei mai buni şi Neymar este unul dintre ei. Poate că a fost mai uşor oentru el să treacă pe la PSG şi să nu vină direct la Real Madrid. Eu cred că este unul dintre cei mai buni din lume. Îl consider un jucător diferit, care poate să facă diferenţa. Deci, dacă depinde de mine, ar veni în decembrie”, a declarat Sergio Ramos pentru cadenaser.com.

Afla mai multe despre: neymarpsgreal madridsergio ramos 

viewscnt
Articole similare