Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţiile ciudate ale lui Mourinho ating un nou nivel. De ce îi acuză pe jucătorii lui Arsenal că "iubesc iarba"

Declaraţiile ciudate ale lui Mourinho ating un nou nivel. De ce îi acuză pe jucătorii lui Arsenal că "iubesc iarba"

Premier League

Comentarii

Manchester Untied a învins-o pe Arsenal în deplasare, scor 3-1, după un meci dominat de tunari, însă finalul partidei l-a găsit pe Jose Mourinho extrem de nervos. Acesta s-a arătat deranjat de atitudinea gazdelor, chiar dacă Arsenal echipa care a atacat aproape toată partida, după un start de meci în care United a luat un avantaj de două goluri.

Francezul Paul Pogba a fost eliminat pentru o intrare dură la Bellerin, decizie pe care Jose Mourinho a preferat să nu o comenteze, mutând atenţia spre alte momente judecate, în opinia sa, greşit de arbitrul partidei.

Acesta a ţinut să evidenţieze că şi Koscielny merita să fie eliminat după un fault din postură de ultim apărător la Lukaku şi i-a arătat cu degetul pe jucătorii lui Wenger, lăsând să se înţeleagă că aceştia au simulat în mai multe rânduri încercând să obţină faulturi.

"Nu ştiu, vă las pe voi să comentaţi (n.r. eliminarea lui Pogba). Vă las să comentaţi şi faza cu Lukaku şi Koscielny. Vă las să comentaţi jucătorii lui Arsenal de pe iarbă. Iarba e absolut superbă - cred că e o dorinţă a lor să se arunce pe iarbă", a declarat Mourinho după meci.

 

Afla mai multe despre: jose mourinhounitedarsenal 

viewscnt
Articole similare