Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţiile lui Gică Hagi au ajuns până la FRF: „Aşa putea veni şi tatăl lui Man să ne spună ce să facem!” | EXCLUSIV

Declaraţiile lui Gică Hagi au ajuns până la FRF: „Aşa putea veni şi tatăl lui Man să ne spună ce să facem!” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Andrei Vochin i-a dat replica lui Gică Hagi cu privire la titularizarea lui Ianis la echipa naţională.

Gică Hagi a primit replica după declaraţiile făcute în privinţa lui Ianis Hagi

Oficialul FRF a auzit declaraţiile lui Gică Hagi conform cărora fiul său trebuia să prindă mai multe minute la echipa naţională în cele două meciuri amicale cu Irlande Nord şi Columbia.

Andrei Vochin a explicat că există o concurenţă uriaşă pe poziţia de extremă dreapta, astfel încât Edi Iordănescu a gestionat excelent minutele jucătorilor.

„Ianis Hagi, în structura de lot a lui Edi Iordănescu, figurează ca aripă dreaptă. Acolo pe postul lui, ghinionul lui Ianis şi norocul nostru e că îl avem şi pe Dennis Man, fotbalistul cu cea mai bună formă demonstrată în momentul ăsta. Şi tot acolo îl avem şi pe Moruţan.

Probabil că dacă nu juca Man deloc, venea tatăl lui şi ne spunea şi el că nu e în regulă că cel mai în formă jucător nu este titular. După aia putea veni şi tatăl lui Moruţan să ceară explicaţii.

Cred că această concurenţă foarte mare de pe acea poziţie l-a făcut pe Edi să gândească pentru tot grupul, pentru toată echipa. Oricum, eu cred că Man, Ianis şi Moruţan au fost cei mai buni cu Columbia.

Ianis şi Man au intrat de pe bancă, iar Moruţan fiind titular mi s-a părut cel mai bun de pe teren”, a spus Andrei Vochin la Orange Sport.

Afla mai multe despre: gica hagiechipa nationalaandrei vochinianis hagi 

viewscnt
Articole similare