Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declinul unui golgheter. E incredibil unde a ajuns să joace Antonio Cassano, fostul atacant de la Real Madrid

Declinul unui golgheter. E incredibil unde a ajuns să joace Antonio Cassano, fostul atacant de la Real Madrid

Real Madrid

Comentarii

Antonio Cassano, unul dintre cei mai talentaţi atacanţi din istoria Italiei, a ajuns într-o situaţie de-a dreptul incredibilă. La 36 de ani, fostul atacant al lui Real Madrid se pregăteşte să dea probe de joc la o formaţie din Serie C.

Este vorba despre Virtus Entella, anunţul fiind făcut de reputatul jurnalist italian Tancredi Palmeri. "Începând de luni, Antonio Cassano va da probe de joc la echipa de liga a treia Entella", a notat ziaristul de la Gazzetta dello Sport, sâmbătă, pe pagina sa de Twitter.

 

 

Antonio Cassano a fost unul dintre cele mai bune produse ale fotbalului italian în anii 2000. 28,5 milioane de euro plătea Roma pentru Cassano, în 2001, atunci când l-a transferat de la Bari, câştigând bătălia cu Manchester United, Juventus şi AC Milan pentru semnătura talentatului atacant de 18 ani. La acea vreme, Cassano devenea al optulea cel mai scump fotbalist din istorie şi cel mai bine plătit tânăr jucător al lumii.

La Roma a jucat până în 2006, atunci când a ajuns la Real Madrid, apoi a mai trecut pe la Inter şi AC Milan. Ascensiunea sa s-a oprit, însă, subit din cauza vieţii extrasportive. Ultima oară, el a evoluat la Hellas Verona, de care s-a despărţit în urma cu mai bine de un an.

4 trofee a adunat Cassano de-a lungul carierei

7 este numărul echipelor din CV-ul lui Cassano: Bari, Roma, Sampdoria, Real Madrid, AC Milan, Inter şi Hellas Verona

29 de meciuri a jucat atacantul italian la Real Madrid, timp în care a reuşit patru goluri

39 de selecţii a adunat Cassano la naţionala Italiei

Afla mai multe despre: cassanodeclinreal madrid 

viewscnt
Articole similare