Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Deco a confirmat prima achiziţie a Barcelonei din această iarnă. ”Va fi mai multă concurenţă”

Deco a confirmat prima achiziţie a Barcelonei din această iarnă. ”Va fi mai multă concurenţă”

Fotbal

Comentarii

Barcelona a decis: atacantul brazilian Vitor Roque (18 ani) vine la club înainte de termen!

După accidentarea foarte gravă a lui Gavi - ruptură de ligamente încrucişate la genunchi, care îl va ţine departe de gazon până la finalul sezonului - conducerea Barcelonei a decis că are nevoie de întăriri.

Vitor Roque vine la Barcelona

Vitor Roque a fost cumpărat de Barcelona în vara lui 2023, de la Athletico Paranaense, în schimbul a 40.000.000 de euro, însă ar fi trebuit să mai joace în Brazilia până în vara lui 2024.

Cu toate acestea, obligat şi de accidentarea lui Gavi, Vitor Roque va ajunge în Spania încă din această iarnă. Informaţia a fost confirmată şi de directorul sportiv al catalanilor, Deco.

  • Conform ”Mundo Deportivo”, La Liga a aprobat înregistrarea mutării, astfel, Roque va putea debuta chiar din ianuarie pentru echipa lui Xavi.

Este un jucător care a semnat deja. Iniţial ne gândeam să ajungă în iunie, însă accidentarea lui Gavi ne-a obligat să-l aducem în ianuarie. Împreună cu antrenorul, cu toţi cei din staff, am decis că ar fi cel mai bine ca Vitor să vină încă de pe acum.

Vitor este un jucător care se mişcă mult între linii, care caută spaţii şi are poftă de gol. Odată cu venirea lui va fi mai multă concurenţă în lot.

Va lupta pentru titularizare. Dar dacă vorbim despre Lewandowski, trebuie să avem mai mult respect. Şi lucrul cel mai important pentru Xavi este că îl are pe Lewandowski la potenţial maximum”,a declarat Deco pentru ”Marca”.

Afla mai multe despre: barcelonadecovitor roque 

viewscnt
Articole similare