Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Deian Sorescu aduce o victorie vitală pentru Dinamo: „A fost un an greu, a venit momentul să ne bucurăm” + Ce spune Mihaiu

Deian Sorescu aduce o victorie vitală pentru Dinamo: „A fost un an greu, a venit momentul să ne bucurăm” + Ce spune Mihaiu

Superliga

Comentarii

Dinamo câştigă în deplasare meciul cu FC Argeş, scor 1-2 şi ajunge la 5 victorii consecutive în clasament.

Deian Sorescu, căpitanul „câinilor”, a fost extrem de important în meciul de azi. În prima repriză a pasat spectaculos la golul înscris de Mihaiu în minutul 12, iar în a doua repriză a înscris golul victoriei în minutul  82.

Sorescu a vorbit după meci despre victoria echipei sale.

„A fost un an greu, dar am suferit destul şi cred că a venit momentul să ne şi bucurăm. Suntem aceiaşi jucători, nu îmi pot imagina ce s-a întâmplat înainte. Şi înainte, după părerea mea, jocul nostru arăta bine, dar nu aveam rezultate. (n.r. Vă gândiţi la cupele europene? Sunteţi acolo, la un pas... ) Nu, nu ne gândim decât la următorul meci. Să luăm cele trei puncte şi la final vom vedea pe ce loc vom fi”, a mărturisit jucătorul lui Dinamo. 

Mihaiu, autorul primul gol, a fost extrem de emoţionat la interviu de după meci, acesta de azi fiind prima sa reuşită în Liga I!

„Astăzi mă bucur că am marcat primul gol în Liga I, mă bucur că am câştigat şi dăm înainte. Până la urmă aşa e fotbalul, pierzi, câştigi, joci slab, ratezi penalti, revii şi dai gol... e frumos. M-am bucurat că au fost colegii lângă mine foarte, foarte mult. (n.r. Despre cupele europene) Sperăm. Mai avem o etapă, ne bucurăm că am câştigat astăzi... încă nu suntem 100% liniştiţi, mai avem o etapă şi vedem ce iese la final”, a spus jucătorul lui Dinamo. 

Clasament play-out Liga I:

1. Chindia Târgovişte 35p

2. FC Argeş 31p

3. UTA Arad 31p

4. Dinamo Bucureşti 30p

5. FC Viitorul 29p

6. Gaz Metan Mediaş 29p

7. FC Voluntari 27p

8. Astra Giurgiu 24p

9. FC Hermannstadt 23p

10. Poli Iaşi 20p

 

Afla mai multe despre: dinamodeian sorescuplay-out 

viewscnt
Articole similare